• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Abraham αντί του Iannone στην Sepang;
Κι ο Zarco «την πάτησε;»
Νέα 24/12/2019 - 13:20

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε!

 

Ο τροχός «γύρισε» και μια πολύ άσχημη κατάσταση για τον Karel Abraham φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε μια καταπληκτική ευκαιρία!

 

Ο Τσέχος ήταν το «θύμα» στην πίεση πολλών πλευρών στο να παραμείνει οπωσδήποτε στο MotoGP και τη μεγάλη κατηγορία ο Johann Zarco.

 

Ο Abraham απολύθηκε – ενώ είχε συμβόλαιο – μέσω e-mail από την Avintia και αμέσως δήλωσε ότι η καριέρα του στο MotoGP τελείωσε.

 

Ωστόσο ποτέ δεν πρέπει να λες… ποτέ και πλέον υπάρχει το ενδεχόμενο ο Abraham να γίνει εργοστασιακός αναβάτης!

 

Κάτι το οποίο επιθυμούσε διακαώς ο αναβάτης που του πήρε τη θέση στην Avintia, ο Johann Zarco!

 

Φυσικά η ολοκαίνουργια Aprilia δεν θα είναι – ακόμα – σε θέση να ανταγωνιστεί με τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες, ούτε με την GP19 που θα έχει ο Zarco στην Avintia.

 

Ωστόσο όπως και να το κάνουμε, είναι διαφορετικό status το να είσαι εργοστασιακός, τόσο σε υποστήριξη όσο και στα (πολλά περισσότερα) χρήματα του συμβολαίου.

 

Πως, όμως, ανοίγει ο δρόμος για να βρεθεί στο γκαράζ της Aprilia ο Karel Abraham;

 

Κατ’ αρχάς η ομάδα σκέφτεται να του προτείνει να πάρει τη θέση του Andrea Iannone στο τεστ της Sepang.

 

Η περίπτωση doping του Iannone δεν είναι εύκολη και δεν είναι βέβαιο ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει για τον Ιταλό μέχρι το τεστ της Μαλαισίας.

 

Το δεύτερο δείγμα του Ιταλού μάλλον θα εξεταστεί στις 7 Ιανουαρίου και η Aprilia προφανώς και θέλει να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο.

 

Έτσι, στην περίπτωση που και το δεύτερο δείγμα βγει θετικό, τότε ο Iannone θα συνεχίσει μεν τις προσπάθειες για να «καθαρίσει» το όνομά του, όμως η Aprilia δεν θα μπορεί να περιμένει.

 

Κι αυτό επειδή στην πίστα της Μαλαισίας θα δούμε για πρώτη φορά την ολοκαίνουργια RS-GP της και θα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό τεστ για το Ιταλικό εργοστάσιο.

 

Από την άλλη, στο χειρότερο δυνατό σενάριο του αποκλεισμού του Iannone από το Πρωτάθλημα, τότε θα έχει έτοιμη λύση στο ποιος θα τον αντικαταστήσει!


Κι έτσι δεν αποκλείεται το 2020 να δούμε τον Karel Abraham ως εργοστασιακό οδηγό και τον Johann Zarco στους δορυφορικούς!

Επόμενο άρθρο »

Brivio: Αν θέλουμε να πάρουμε Τίτλο

« Προηγούμενο άρθρο

2021: 1ος Αγώνας στο Phillip Island;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα