• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi VS Hamilton!
Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν!
Νέα 09/12/2019 - 09:39

Λίγο πριν οι Valentino Rossi και Lewis Hamilton μπουν στην πίστα της Valencia, σήμερα, οδηγώντας ο ένας το όχημα του άλλου, τα στοιχήματα έχουν… ανάψει!

 

Πολλοί είναι αυτοί που στοιχηματίζουν πως θα τα πάει ο μεν Ιταλός με την Mercedes και ο δε Βρετανός με την Yamaha M1.

 

Προηγούμενο υπάρχει, όταν για παράδειγμα ο Michael Shumacher οδηγούσε την Ducati το 2007 και τα είχε πάει περίφημα μάλιστα.

 

Τότε, ο Γερμανός πιλότος είχε κάνει 1:37,8 στην Valencia, ένας πάρα πολύ καλός χρόνος που ήταν μόλις 5’’ πάνω από το χρόνο του Πρωταθλητή Casey Stoner!

 

Μια τέτοια επίδοση είναι μάλλον δύσκολο να την επαναλάβει σήμερα ο Hamilton, για τον οποίον ένας χρόνος 6’’ πάνω από το χρόνο του Rossi στην πίστα, είναι ίσως εφικτός.

 

Δηλαδή ένας χρόνος στο 1:36 θα ήταν καλός για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1, ο οποίος ποτέ του δεν έχει οδηγήσει μοτοσυκλέτα MotoGP.

 

Από την άλλη για τον Rossi δεν υπάρχουν πρόσφατα δεδομένα χρόνων για τη Valencia στην F1, ωστόσο ο Ιταλός είναι σίγουρα σε καλύτερη μοίρα από τον «αντίπαλό» του.

 

Ο Vale έχει οδηγήσει αρκετές φορές στο παρελθόν μονοθέσιο της F1, έχοντας μάλιστα κάνει πολύ καλούς χρόνους σ’ αυτό.

 

Άλλωστε πώς να ξεχάσει κανείς ακόμα και το ενδιαφέρον και τις προτάσεις στον Valentino να αφήσει το MotoGP για την Formula 1, μιας και οι χρόνοι του ήταν «παραπάνω» από καλοί!

 

Ό,τι και να γίνει σήμερα, οι χρόνοι θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα – αν και όταν μιλάμε για Πρωταθλητές κάτι τέτοιο δεν είναι απόλυτο – και οι Rossi-Hamilton θα μπουν στην πίστα για να το διασκεδάσουν!

Επόμενο άρθρο »

Yamaha: Θέλουμε τον Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

2019: Ποια είναι η Πρωταθλήτρια σε… πτώσεις πίστα;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα