• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξάρθρωση ώμου για Marc Marquez
Μετά την πτώση του χτες στην Jerez
Νέα 26/11/2019 - 11:30

Μια πτώση χτες, στις δοκιμές της Jerez, ήταν αρκετή για να τρομάξει τον Marc Marquez, ο οποίος μεταφέρθηκε με πόνους στο δεξί του ώμο στο Ιατρικό Κέντρο.

 

Ο Ισπανός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στο παρελθόν από τραυματισμούς στον αριστερό του ώμο, στον οποίο και χειρουργήθηκε πριν από ένα χρόνο.

 

Ευτυχώς το χτύπημα στο δεξί του ώμο δεν ήταν τόσο σοβαρό, ωστόσο του έφερε άσχημες μνήμες κατά νου. Πάντως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξαναμπήκε στην πίστα μετά την πτώση του.

 

«Ήταν δικό μου το λάθος», παραδέχτηκε μετά. «Άνοιξα τη γραμμή μου και πάτησα σε κάτι υγρά σημεία κι έχασα το μπροστινό».

 

«Δεν ήμουν με πολλά χιλιόμετρα, αλλά έπεσα άσχημα στα χαλίκια και είχα μια μικρή εξάρθρωση στο δεξί μου ώμο. Τον καλό».

 

«Γι’ αυτό και πήγα στο Ιατρικό Κέντρο. Αλλά παρά τον πόνο όλα ήταν καλά και γι’ αυτό συνέχισα, διότι ήταν σημαντικό να δοκιμάσω τα νέα εξαρτήματα».

 

Ο Marc ήταν 4ος όταν έπεσε και στη συνέχεια υποχώρησε στην 6η θέση όπου και ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Jerez.

 

«Μετά την πτώση έριξα λίγο το ρυθμό μου και απλά δοκίμαζα πράγματα. Είμαι χαρούμενος όμως, διότι δώσαμε καλή πληροφόρηση στους Ιάπωνες για να βελτιώσουν τη μοτοσυκλέτα το χειμώνα».

 

Ο Marquez είχε τρεις μοτοσυκλέτες στο γκαράζ της ομάδας του, μια του 2019 και δυο του 2020. Το μεγαλύτερο βάρος της δουλειάς έπεσε στο πλαίσιο.

 

«Εδώ στην Jerez το πλαίσιο είναι πολύ σημαντικό κι εκεί δουλέψαμε κυρίως. Έχω δυο διαφορετικά πλαίσια εδώ».

 

«Έχουν τα καλά τους σημεία και τα άσχημα. Προσπαθούμε να τα κατανοήσουμε και από τις δυο αυτές κατευθύνσεις να έχουμε μόνο μια για τον Φεβρουάριο».

 

Τη Δευτέρα μάλιστα, ήταν και η πρώτη φορά που ο Marc μοιράστηκε το γκαράζ της Repsol Honda με τον αδερφό του, τον Alex.

 

«Κοιτάζω μόνο τη δική μου πλευρά στο γκαράζ κι εκείνος τη δική του. Άλλωστε εγώ δοκιμάζω τη νέα μοτοσυκλέτα κι εκείνος απλά μαθαίνει την κατηγορία».

 

«Όμως ήταν μόνο 1,2’’ πιο αργός από εμένα σήμερα, οπότε πρέπει να συνεχίσω να πιέζω γιατί ποτέ δεν ξέρεις με τον ομόσταυλό σου!»

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Παρόμοια αίσθηση με το νέο μοτέρ

« Προηγούμενο άρθρο

«Πράσινο φως» από τον Mir!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα