• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Άλλον ήθελα ν’ ακολουθήσω!
Όχι τον Quartararo…
Νέα 02/11/2019 - 17:57

Εντύπωση προκαλούν οι δηλώσεις του Marc Marquez μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών στην Μαλαισία, όπου και είχε μια πτώση ακολουθώντας τον Fabio Quartararo.

 

Ο Ισπανός είχε ένα πολύ άσχημο highside και έπεσε με τα πόδια σχεδόν όρθια (!) στην άσφαλτο, τραυματίζοντας γόνατα, αγκώνες και τους ώμους του.

 

Πάντως ήταν καλά στην υγεία του και έδωσε συνέντευξη τύπου κανονικά, τονίζοντας ότι:

 

«Σε κάποιες πίστες είμαι εγώ δυνατός και άλλοι προσπαθούν να με ακολουθήσουν, σε άλλες απλά πρέπει να βρω μια άλλη στρατηγική».

 

«Προσπάθησα να κάνω καλό χρόνο μόνος μου, αλλά έκανα μόνο 59,4 ή 59,3. Αν είχα κάποιον μπροστά ίσως έκανα 1:58 ψηλό, όχι όμως 1:58 χαμηλό που έκαναν αυτοί».

 

«Αυτή τη φορά ήταν ο Quartararo, αλλά ειλικρινά άλλον ήθελα να ακολουθήσω επειδή είναι δύσκολο να τον ακολουθήσεις λόγω του ότι κάνει το χρόνο του διαφορετικά και δεν είναι καλό να τον ακολουθήσεις με την Honda».

 

Για την πτώση είπε:

 

«Είμαι καλά… πονάω όμως σε όλο το σώμα, μιας και ήταν σφοδρή πτώση. Είχαμε στήσει τη μοτοσυκλέτα για δυνατό ρυθμό, αλλά δυσκολευόμασταν στον ένα γύρο».

 

Ο Marquez πιστεύει ότι έπεσε από απότομη αλλαγή κατεύθυνσης και όχι από κρύο λάστιχο:

 

«Το λάστιχο ήταν έτοιμο, αλλά ίσως άλλαξα λίγο πιο απότομα κατεύθυνση. Οι Yamaha είναι δυνατές με το καινούργιο ελαστικό και αλλάζουν πολύ καλά κατεύθυνση».

 

«Ήμουν πίσω του… άλλαξε κατεύθυνση, τον μιμήθηκα αλλά εγώ πέταξα! Ίσως πίεσα παραπάνω».

 

Από την 11η θέση θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη ή ένα ακόμα βάθρο, αλλά ξέρει ότι το έργο του δεν θα είναι εύκολο.

 

«Ειλικρινά η 11η θέση με απογοητεύει περισσότερο από την πτώση. Θα είναι δύσκολα αύριο, μιας και αυτή η πίστα δεν είναι και η καλύτερή μας».

 

«Το μόνο καλό είναι ότι στις ΕΔ4 είχαμε καλό ρυθμό, αλλά θα είναι δύσκολα. Στόχος είναι η πεντάδα και ει δυνατόν το βάθρο που θα ήταν τέλειο».

 

«Αλλά για τη νίκη είναι πολύ δύσκολο…»

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ο Fabio διεκδικητής Τίτλου το ’20!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Οι τακτικές του Marquez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα