• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang MotoGP: ΕΔ3
1ος ο Morbido, σούπερ ο Zarco μπήκε στη 10άδα!
Νέα 02/11/2019 - 06:06

Οι οδηγοί της Petronas έκαναν και πάλι το 1-2 σήμερα το πρωί, σε πολύ καλές συνθήκες πίστας, παρά το ότι στο τέλος η σημαία βροχής που κυμάτισε μας ανησύχησε.

 

Οι λίγες ψιχάλες που έπεσαν δεν επηρέασαν ιδιαίτερα την πίστα και αρκετοί οδηγοί βελτίωσαν τους χρόνους τους στους τελευταίους τους γύρους.

 

Πρώτος στις ΕΔ3 ήταν o Franco Morbidelli, ο οποίος έκανε 1:58,761 και έγινε ο δεύτερος οδηγός, μετά τον Quartararo, που «γύρισε» στο 1:58 την πίστα!

 

Ο Fabio έμεινε με το χτεσινό χρόνο ρεκόρ του, το 1:58,576 και ήταν ο ένας από τους τρεις οδηγούς της δεκάδας που δεν βελτίωσαν τους χρόνους τους.

 

Οι άλλοι δυο ήταν ο Andrea Dovizioso που ήταν 5ος στα συνδυασμένα και ο Valentino Rossi που πήρε την πρόκριση για τις ΚΑΤ2 με την 8η θέση.

 

Πίσω από το δίδυμο της Petronas βρέθηκε ο Marc Marquez, που ήταν η δεύτερη Honda στη δεκάδα, μαζί με τον Johann Zarco!

 

Ο Γάλλος ήταν αυτός που έκανε τη μεγάλη έκπληξη σήμερα, κάνοντας – στη 2η του μόλις εμφάνιση με την Honda – ένα καταπληκτικό 1:59,486!

Ο Zarco όχι απλά ήταν μέσα στη δεκάδα, αλλά έκανε χρόνο ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο κάτω από τον αντίστοιχο του Lorenzo και μόλις 4 δέκατα μακριά από αυτόν του Marquez!

 

Κι αν ο Γάλλος έκλεψε την παράσταση στον ένα γύρο, αυτός που έκανε τη μεγάλη διαφορά σε ρυθμό Αγώνα ήταν ο τρομερός σήμερα το πρωί Maverick Vinales!

 

Ο αναβάτης της Yamaha σχεδόν σε κάθε γύρο του στις τρεις του εξόδους έκανε 1:59, έχοντας αξιοθαύμαστη σταθερότητα, ανεβαίνοντας στο τέλος στην 4η θέση.

 

Πίσω από τον Dovi, στην 6η θέση, ήταν ο Jack Miller που είδε και τον ομόσταυλό του, τον Pecco Bagnaia να μπαίνει στη δεκάδα κάνοντας τον 7ο χρόνο και δεχόμενος τα συγχαρητήρια από τους ανθρώπους της Pramac και της Ducati.

 

Μάλιστα τον Bagnaia πήγε προσωπικά να συγχαρεί για την εξαιρετική του παρουσία σήμερα το πρωί, ώρα Μαλαισίας και ο Gigi DallIgna.

 

Στη δεκάδα των πρώτων ήταν και η Suzuki του Alex Rins, ο οποίος ήταν 0,117’ πιο αργός από τον Rossi και 85χιλ ταχύτερος του Zarco.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα