• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Χαρούμενος αλλά και ανήσυχος!
Μετά το τέλος των ΕΔ1-2 σήμερα
Νέα 01/11/2019 - 16:36

Παρά το ότι έχει παρόμοιο ρυθμό με τους καλύτερους και η Yamaha δείχνει ότι δουλεύει πολύ καλά στην Μαλαισία, ο Valentino Rossi προτιμά να είναι προσγειωμένος.

 

«Ξεκίνησα καλά, αυτό είναι σίγουρο και είμαι χαρούμενος. Έχω καλό ρυθμό με το μεσαίο ελαστικό, που μάλλον θα έχουμε στον Αγώνα και μετά βάλαμε το μαλακό για το χρόνο».

 

Όμως:

 

«Όπως πάντα, ανησυχώ για τη φθορά του πίσω ελαστικού, ειδικά σε μια τόσο απαιτητική πίστα όπως είναι αυτή της Sepang. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα σήμερα, αλλά έκανα μόνο 6 συνεχόμενους γύρους».

 

«Αν δεν βρέξει αύριο η πρόσφυση θα είναι καλύτερη. Πέρασαν νέα άσφαλτο σε τρεις στροφές, στην 1, στην 2 και στη 12 και πρέπει να πω ότι έκαναν καλή δουλειά».

 

Το πλάνο για αύριο;

 

«Έχουμε καλή βάση, αλλά συνεχίζουμε να χάνουμε σε επιτάχυνση από τις Honda και τις Ducati. Έχουν καλύτερη έξοδο και φθείρουν λιγότερο τα ελαστικά».

 

Βέβαια ο Quartararo δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει τέτοια θέματα.

 

«Όλες οι Yamaha το έχουν αυτό το θέμα, απλά το έχει σε μικρότερο βαθμό. Ο Fabio συνεχίζει να μας εκπλήσσει, οδηγεί καλά και έχει καλύτερη πρόσφυση στην επιτάχυνση. Εκεί που πονάω».

 

«Κοίταξα την τηλεμετρία του, αλλά δεν κατάλαβα πως τα καταφέρνει».

 

Τέλος μίλησε και για την εξέλιξη των οδηγών και των στυλ, καθώς είδαμε τον Marquez σήμερα να έχει το πίσω φρένο στο τιμόνι.

 

«Τον είδα… το έχει όπως στα σκούτερ. Όλοι εξελίσσονται και προσπαθούν να αλλάξουν. Για παράδειγμα όλοι πια χρησιμοποιούν πολύ το πίσω φρένο και η μανέτα στο τιμόνι είναι το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν βλέπω τον τρόπο…

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Θα έχω την εργοστασιακή Μ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα