• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Η διαφορά με τον Marquez;
Είναι απλά γελοία…
Νέα 31/10/2019 - 14:29

Στην Αυστραλία εξασφάλισε τη δεύτερη θέση για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Πρωτάθλημα. Όμως αυτό δεν εξωραΐζει την κατάσταση για τον Dovizioso.

 

Κάθε άλλο, μιας και ο Ιταλός παραδέχεται ότι η διαφορά του από τον Marquez στο βαθμολογικό πίνακα είναι: «…γελοία και πολύ μεγάλη».

 

Το ίδιο ισχύει και με το επίπεδο του Ισπανού, σε σχέση με τους άλλους αναβάτες…

 

«Όλοι στο Πρωτάθλημα δουλεύουμε πολύ σκληρά κι έτσι θα συνεχίσουμε. Όμως είναι δύσκολο να πούμε τι πρέπει να γίνει, καθώς η διαφορά με τον Marc είναι μεγάλη, είναι γελοία».

 

«Κι όλοι ανησυχούμε γιατί δεν ξέρουμε τι πρέπει να γίνει…»

 

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι αν και η πρόοδος υπάρχει, αυτή δεν έχει βοηθήσει καθώς η Honda έχει κάνει περισσότερα βήματα μπροστά.

 

«Δεν έχουμε την ίδια ταχύτητα με πέρυσι και μιλάω για την ταχύτητα στην αρχή του Αγώνα ή στις κατατακτήριες».

 

«Αυτό δημιουργεί μια προβληματική κατάσταση κι έτσι δεν μπορώ να εφαρμόσω μια σωστή στρατηγική. Όταν πιέζεις από την αρχή και δεν έχεις ταχύτητα… είναι θέμα».

 

Θυμίζουμε ότι από φέτος οι Αγώνες έχουν αλλάξει και δεν χρειάζεται τακτική συντήρησης ελαστικών στους πρώτους γύρους, καθώς όλοι πιέζουν στο όριο σχεδόν από το ξεκίνημα.

 

«Κατάφερνα να διαχειριστώ την κατάσταση και στο τέλος του Αγώνα έκανα καλούς, σταθερούς χρόνους και κέρδιζα θέσεις. Όμως δεν είναι αρκετό. Δεν είναι αυτό που θέλουμε. Χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τώρα δυσκολεύομαι!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ζήτησα την RC213V του 2018!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα