• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DERBI Cross City 125c
Νέα Αγοράς 29/10/2009 - 10:07

Εύκολη στην οδήγηση και σε προσιτή τιμή η μίνιμαλ σχεδίασης μοτοσυκλέτα της Derbi γίνεται σήμερα ο ιδανικός σύντροφος στις καθημερινές σας μετακινήσεις!

 

Σχεδιασμένη για να καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες κάθε ηλικιακού κοινού σε ότι αφορά τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη, το Cross City 125 κερδίζει τις εντυπώσεις με την αισθητική του, την ποιότητα των υλικών αλλά και το φινίρισμα του.

 

Είναι μια μοτοσυκλέτα απόλυτα λειτουργική, μινιμαλιστικής σχεδίασης, με δυνατό κινητήρα και με τιμή μόνο € 2.000 αποτελεί την πιο συμφέρουσα πρόταση στα 125 κυβικά, από τη διάσημη ισπανική μάρκα DERBI τη μάρκα των BAJAS ROJAS (κόκκινες σφαίρες) και των παγκόσμιων τίτλων που το 2010 θα γιορτάσει την 88η επέτειο της.

 

Το Cross City 125 διαθέτει κινητήρα 125cc, 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων, δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο και καρμπυρατέρ 26mm, και είναι το ιδανικό «παιχνίδι» για την πόλη, στις επαγγελματικές μετακινήσεις ή στον ελεύθερο σας χρόνο για διασκέδαση.

 

Το Cross City διατίθεται σε τρείς χρωματισμούς: σκούρο γκρι, λευκό και κόκκινο και διαθέτει ανάλογη γκάμα αξεσουάρ που διευκολύνουν και κάνουν ευκολότερη την καθημερινή σας μετακίνηση.

 

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σήμερα το CROSS CITY 125, την πιο συμφέρουσα πρόταση της κατηγορίας με μόνο € 2.000

 

www.media.derbi.com

Επόμενο άρθρο »

AKRAPOVIC ΕΞΑΤΜΙΣΗ KAWASAKI ZX-10R 2010

« Προηγούμενο άρθρο

Κράνος AGV GP TECH - THE DONKEY

Χορηγοί