• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο Zarco στη θέση του Lorenzo;
Θα ήταν ανόητο ακόμα και να το σκεφτεί κανείς!
Νέα 27/10/2019 - 19:01

Πέρασε αρκετό διάστημα προτού ο Cal Crutchlow επιστρέψει και πάλι στο βάθρο των νικητών, όπου είχε βρεθεί το καλοκαίρι στο GP της Γερμανίας.

 

Όμως παρά την επιτυχία του, ο Βρετανός ξεκίνησε μιλώντας για τον Johann Zarco, τον ομόσταυλό του μέχρι το τέλος της σεζόν.

 

«Η θέση του φαίνεται καλή, αλλά για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι παραπάνω από έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην 3η του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία».

 

«Είχε και την Honda του ’18 που είναι πιο εύκολη από τη δική μου και σε μια πίστα σαν αυτή, με τις πολλές στροφές, έπρεπε να είναι πιο ανταγωνιστικός».

 

Και μετά προσθέτει:

 

«Νομίζω ότι είναι ανόητο να σκέφτονται ακόμα ότι ο Zarco μπορεί να αντικαταστήσει τον Lorenzo. Πολλοί ίσως το θέλουν, αλλά θα ήταν ρίσκο να μπει στην εργοστασιακή ομάδα».

 

«Φυσικά ο Lorenzo έχει πρόβλημα τώρα… είναι ολοφάνερο, αλλά όταν βρει τον εαυτό του τότε θα είναι αναμφίβολα πιο γρήγορος από τον Zarco».

 

Μετά μίλησε και για τον Αγώνα σήμερα.

 

«Ήξερα ότι θα μπορούσα να κάνω καλό Αγώνα. Δυστυχώς δυσκολεύτηκα με το ελαστικό, μιας και έβαλα το σκληρό. Στο τέλος ήμουν αργός, αλλά η διαφορά που είχα κάνει με βοήθησε να πάρω το βάθρο».

 

«Λυπάμαι για τον Maverick γιατί έκανε πολύ καλό Αγώνα και δεν του άξιζε να πέσει. Την ίδια ώρα είμαι χαρούμενος για τον Miller που πήρε το βάθρο στην πατρίδα του».

 

Πέρυσι ήταν στην ίδια πίστα που ο Cal είχε εκείνη τη σφοδρή πτώση που κατέστρεψε σχεδόν το πόδι του και χρειάστηκαν μήνες για να επανέλθει δυνατός.

 

«Δεν το ξεχνάω… αλλά πλέον αυτό είναι στο παρελθόν. Ακόμα και μέχρι σήμερα ευχαριστώ το χειρουργό που έκανε την επέμβαση και μου επέτρεψε να ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Δεν με ενδιέφερε η 2η θέση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα