• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM: Και εγένετο… Binder!!
Ο Ν. Αφρικανός στη θέση του Zarco το 2020!
Νέα 24/10/2019 - 08:52

Χτες τα ξημερώματα βγήκε η είδηση από την Αυστραλία, με την ΚΤΜ να επισημοποιεί τους αναβάτες της για το 2020 στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πριν από λίγες ημέρες διέρρευσε ότι ο Iker Lecuona από την Moto2 θα είναι αυτός που θα πάρει θέση στο πλάι του Pol Espargaro για το 2020.

 

Ωστόσο η ΚΤΜ αποφάσισε να βάλει τον Lecuona στην Tech3 για την επόμενη χρονιά, εκεί που θα έχει ως ομόσταυλό του τον Miguel Oliveira!

 

Ο τελευταίος ήταν το όνομα που είχε ακουστεί περισσότερο για τη θέση του Zarco το 2020, αλλά τελικά δεν προτιμήθηκε από το εργοστάσιο.

 

Αντ’ αυτού, η KTM αποφάσισε να πάρει στην εργοστασιακή της ομάδα τον Brad Binder, ο οποίος ξέραμε ότι τη νέα χρονιά θα είναι στη μεγάλη κατηγορία.

 

Κι ενώ αρχικά ο Binder ήταν να πάρει θέση στο πλάι του Oliveira, με τους δυο τους να ξανασμίγουν ως ομόσταυλοι, τα πλάνα άλλαξαν εντελώς!

 

Ο Pit Beirer εξηγεί:

 

«Μετά από αρκετή σκέψη και συζητήσεις αποφασίσαμε να αφήσουμε τους νέους και διψασμένους αυτούς οδηγούς να μας δείξουν τι μπορούν να κάνουν».

 

«Για τον Brad, που έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια της KTM, δεν έχουμε αμφιβολία ότι θα μπει στην ομάδα και θα δείξει την ίδια νοοτροπία του δεν-τα-παρατάω-ποτέ όπως πάντα».

 

«Ο Iker έρχεται στην οικογένεια της KTM και είμαστε βέβαιοι ότι ο Herve και οι άνθρωποί του θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί, όπως έκαναν φέτος με τον Miguel».

 

Μετά την εξέλιξη αυτή, οι Brad Binder και Iker Lecuona θα είναι οι μόνοι Rookies τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τα 400GP είναι πολλά!

« Προηγούμενο άρθρο

‘Η ΚΤΜ ή σταματάει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα