• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Δεν σταματά ο Rossi!
Ο Vinales μπορεί να πάει στην Ducati το ‘21
Νέα 08/10/2019 - 14:26

Με το δικό του, όπως πάντα μοναδικό τρόπο, σχολιάζει το GP της Ταϊλάνδης ένας από τους πιο έμπειρους ανθρώπους στο paddock του Παγκοσμίου, ο Carlo Pernat.

 

Ιδού τι είχε να πει ο Ιταλός, τόσο για τον Marquez, όσο και για την Ducati, τον Vinales και τον Valentino Rossi.

 

«Τι να πει κανείς για τη δύναμη του Marquez… είναι απίστευτος! Μετά από ίσως τη χειρότερη πτώση της καριέρας του, μετά από εκείνη στο Mugello, επέστρεψε και νίκησε».

 

«Θα πω για μια ακόμη φορά ότι έχουμε μπροστά μας έναν αναβάτη φαινόμενο. Πήρε τον Τίτλο τέσσερεις Αγώνες πριν το τέλος και δεν θυμάμαι κάποιον άλλον να το έχει κάνει τόσο νωρίς».

 

«Τι να πεις… συνεχίζει και καταρρίπτει και κυνηγάει τα ρεκόρ. Έχουμε μπροστά μας ένα φαινόμενο που θα πλησιάσει τον Agostini και σύντομα θα ξεπεράσει τον Rossi».

 

«Από την Ducati περίμενα περισσότερα, με δεδομένη την ανταγωνιστικότητα που είχαν δείξει το ’18, αλλά προφανώς ο δεσμός μοτοσυκλέτας-αναβάτη δεν είναι ο καλύτερος δυνατός».

 

«Νομίζω ότι δύσκολα θα κυνηγήσουν τον Τίτλο του χρόνου. Και μετά είναι και ο Rossi που έδειξε τις διαθέσεις του με την αλλαγή αρχιμηχανικού».

 

«Όσο για τον Galbusera, νομίζω ότι αυτό είναι προαγωγή γι’ αυτόν αν και δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Zarco θα είναι δοκιμαστής της Yamaha».

 

«Όσο για τις μεταγραφές… ο Valentino, με δεδομένο ότι θα είναι ανταγωνιστικός και του χρόνου, δεν θα σταματήσει».

 

«Η Yamaha θεωρώ ότι ήδη έχει κλείσει τον Quartararo για την εργοστασιακή ομάδα του 2021, οπότε ο Vinales είναι αρκετά πιθανό να πάει στην Ducati».

Επόμενο άρθρο »

Hernandez: Είμαστε υπερήφανοι!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δραστικές αλλαγές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα