• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η καλύτερή μου χρονιά στα GP!
Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τέτοια σεζόν
Νέα 06/10/2019 - 15:15

Όσες φορές κι αν γευτείς τη χαρά της νίκης σε οποιοδήποτε άθλημα, η χαρά πάντα είναι μεγάλη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν Παγκόσμιο Τίτλο.

 

Ο Marc Marquez απέδειξε για μια ακόμη φορά την τεράστια κλάση του, κατακτώντας έναν ακόμη Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία κυριαρχεί από το 2013 και μετά.

 

Πως είδε τη φετινή χρονιά ο Ισπανός; Ως την καλύτερή του στα GP! Αλλά ας αφήσουμε τον ίδιο να πει τα υπόλοιπα:

 

«Αυτή είναι η καλύτερή μου σεζόν στο MotoGP! Ναι, το 2014 είχα κερδίσει 10 Αγώνες στη σειρά, αλλά τότε η διαφορά στις μοτοσυκλέτες ήταν μεγαλύτερη».


«Τώρα όμως έχουμε τουλάχιστον 4 που μπορούν να κυνηγήσουν τη νίκη. Υπήρξαν Αγώνες που πάλεψα απέναντι στην Ducati, στην Yamaha ή στην Suzuki».

 

«Το θετικό όμως ήταν ότι πάντα ήμουν εκεί. Βλέποντας κανείς τη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα, θα σκεφτεί ότι ο Τίτλος ήρθε εύκολα».

 

«Αλλά το να διαχειριστείς την πίεση, όταν όλοι περιμένουν το λάθος σου και όταν όλοι θέλουν να σε κερδίσουν είναι πολύ δύσκολο».

 

«Κάθε χρονιά ζητάς το κάτι παραπάνω, προσπαθείς να βελτιωθείς, αλλά θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε μια τέτοια σεζόν».

 

«Πάντα ήμουν στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση και πήρα τον Τίτλο 4 Αγώνες πριν το τέλος. Κι αν δεν τα καταφέρω να βελτιωθώ, θα προσπαθήσω να επαναλάβω μια τέτοια χρονιά».

 

«Ευτυχώς στο MotoGP ο πιλότος μετρά ακόμα περισσότερο από τη μοτοσυκλέτα, αν και πάντα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς».

 

«Από την άλλη το επίπεδό σου εξαρτάται και από αυτό των αντιπάλων σου. Όταν ανεβάζουν τον πήχη, είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez των Τίτλων και των Ρεκόρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα