• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Νοιώθω δυνατός με γεμάτο ντεπόζιτο
Δεν θα έχω θέμα στους πρώτους γύρους!
Νέα 05/10/2019 - 21:04

O Marc Marquez επαναλάμβανε μετά τις κατατακτήριες ότι ένας εκ των μεγάλων του αντιπάλων στον αυριανό Αγώνα, θα είναι ο Maverick Vinales.

 

Ο Ισπανός της Yamaha, όπως και πριν από δυο εβδομάδες στην Aragon, ήταν στη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές σήμερα, πίσω από τον Quartararo.

 

Ο ίδιος θεωρεί ότι έχει κάνει πρόοδο στο κομμάτι που δυσκολεύεται περισσότερο: στους πρώτους γύρους του Αγώνα και περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα αύριο.

 

«Ήταν μια πολύ θετική ημέρα και ακόμα και στις μεικτές συνθήκες ήμουν γρήγορος», έλεγε ο Ισπανός.

 

«Μετά, στις ΕΔ4, σημειώσαμε σημαντική πρόοδο σε ό,τι αφορά στο ρυθμό, κάτι που θέλαμε για να πλησιάσουμε κι άλλο τον Marc».

 

«Νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες και είμαι αποφασισμένος να πιέσω από την πρώτη στιγμή. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η διαχείριση των ελαστικών και πιστεύω ότι έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής».

 

Τον ρώτησαν αν στην Ταϊλάνδη νοιώθει πιο δυνατός, σε σχέση με την Aragon.

 

«Νοιώθω δυνατός στο στεγνό, αλλά όχι όπως στην Aragon. Εδώ χάνουμε σε μερικά σημεία της πίστας, ακόμα κι αν σε άλλα σημεία κερδίζουμε αρκετά».

 

«Νομίζω, όπως είπε και ο Quartararo, θα είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά και να πιέσουμε για να ξεφύγουμε μπροστά, κάνοντας ένα μικρό γκρουπ».

 

«Εδώ νοιώθω καλά και με το ντεπόζιτο γεμάτο και ξέρω ότι δεν θα έχω πρόβλημα στους πρώτους γύρους του Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Buriram MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν το βλέπετε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα