• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi άλλαξε τον αρχιμηχανικό του
Το 2020 με τον David Munoz από την Moto2!
Νέα 04/10/2019 - 05:33

O Valentino Rossi ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος χθες στην Ταϊλάνδη, κλέβοντας την παράσταση από τη μάχη Marquez – Dovizioso για το αν ο Τίτλος θα κριθεί στην Ασιατική χώρα την Κυριακή ή αν θα πρέπει να περιμένουμε το Μοτέγκι.

Ο Ιταλός σούπερσταρ του MotoGP ανακοίνωσε την απόφασή του για μεγάλη αλλαγή στην ομάδα του – κάτι που ο Διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD Δημήτρης Διατσίδης είχε ήδη προβλέψει από τις 16 Σεπτεμβρίου με σχετική ανάρτησή του στο Facebook. Η μεγάλη αλλαγή γίνεται στον επικεφαλής του γκαράζ, τον αρχιμηχανικό του Silvano Galbusera, ο οποίος όμως δεν φεύγει εκτός Yamaha αφού θα αναλάβει την ομάδα των τεστ του εργοστασίου, που θα έχει ως οδηγό (κατά πάσα πιθανότητα) τον Γάλλο Johann Zarco.

O Rossi δήλωσε ότι έφτασαν από κοινού στην απόφαση αυτή, αφού συζήτησαν τα προβλήματά τους μετά τον Αγώνα στο Μιζάνο.

Τη θέση του Αρχιμηχανικού θα αναλάβει ο David Munoz που είναι ο αρχιμηχανικός του Nicolo Bulega στην Moto2 και ήταν πέρυσι ο αρχιμηχανικός του Peco Bagnaia στην πορεία τους προς τον Τίτλο της μεσαίας κατηγορίας. “Δεν έχει εμπειρία από MotoGP, αλλά μου άρεσε ο τρόπος που δούλεψε με τον Πέκο και ο τρόπος που διαχειρίστηκε την πίεση που είχε ο Πέκο στα τέλη της χρονιάς. Μου αρέσει η ηρεμία του και όταν τον ρώτησα αν θέλει να δουλέψει μαζί μου είπε το Ναι”, αποκάλυψε ο Valentino, που δεν παρέλειψε να πει ότι με τον Galbusera τον συνδέει και φιλία, μετά από αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί, όταν εκείνος αντικατέστησε τον Jeremy Burgess το 2014.

“Θα αδυνατίσει λίγο η ομάδα μας VR|46 στην Moto2, αλλά θα το προσπαθήσουμε του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία”, είπε ο Rossi, που συμπλήρωσε ότι αυτή η αλλαγή δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει και μετά το 2020, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της επόμενης χρονιάς και από τη βελτίωση της Yamaha! 

Επόμενο άρθρο »

Buriram Moto3: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Βλέπει πλεονεκτήματα ο Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα