• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με περισσότερη αυτοπεποίθηση!
Ο Dovizioso έτοιμος για την Ταϊλάνδη
Νέα 03/10/2019 - 14:09

Η δυνατή του παρουσία την ημέρα του Αγώνα στην Aragon, όταν από 10ος στην εκκίνηση τερμάτισε δεύτερος, γεμίζει αισιοδοξία τον Andrea Dovizioso ενόψει Ταϊλάνδης.

 

Ο Ιταλός είναι ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει τον Marc Marquez από το να πανηγυρίσει τον Τίτλο αυτό το Σ/Κ, στην Buriram.

 

Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να τελειώσει ο Αγώνας της Κυριακής και η διαφορά του από τον Marquez να είναι μικρότερη από 100 βαθμούς.

 

Ο ίδιος έχει πει εδώ και καιρό ότι στόχος του είναι η 2η θέση στη βαθμολογία, την οποιά κρατάει για την ώρα, με ένα προβάδισμα 46β επί του Alex Rins.

 

«Χρειαζόμασταν το βάθρο στην Aragon, ώστε να δείξουμε ότι η δουλειά που κάνουμε είναι σωστή, αλλά και για να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση για τους επόμενους Αγώνες».

 

«Όλο το Σ/Κ κάναμε μικρά βήματα που μας βοήθησαν να τελειοποιήσουμε το set-up της μοτοσυκλέτας», πρόσθεσε ο Dovi και συνέχισε λέγοντας:

 

«Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας σε κάθε Αγώνα: να βελτιώνουμε session με το session την αίσθησή μας με τη μοτοσυκλέτα».

 

Πέρυσι, στο GP της Ταϊλάνδης, ήταν από τις λίγες φορές που ο Dovi έχασε μάχη από τον Marquez στην τελευταία στροφή του Αγώνα.

 

«Πέρυσι ήταν ένα φανταστικό Σ/Κ κι ελπίζω ότι και φέτος θα τα πάμε εξίσου καλά».

 

«Βέβαια εκεί ο καιρός είναι ένας υπολογίσιμος παράγοντας και θα πρέπει να φερθούμε έξυπνα για να τον ερμηνεύσουμε».

Επόμενο άρθρο »

Βλέπει πλεονεκτήματα ο Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ήμουν γρήγορος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα