• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marquez ελέγχει την Aragon
Pole position αλλά και ο Quartararo δυνατός
Νέα 21/09/2019 - 16:36

O Marc Marquez δεν αισθανόταν τόσο καλά όσο την Παρασκευή το πρωί και δεν κατάφερε να ξανακάνει χρόνο κάτω από το 1'47'', αλλά παρ' όλα αυτά πήρε την 9η φετινή pole position, ίσως με λιγότερη ευκολία από ότι φαίνεται, καθώς ο 20χρονος Fabio Quartararo μπήκε στο τελευταίο κομμάτι της πίστας με ένα μικρό προβάδισμα περίπου ενός δεκάτου του δευτερολέπτου σε σχέση με τον χρόνο του Ισπανού, στα τρία πρώτα κομμάτια της διαδρομής των 5,077μ. Όμως εκεί υπάρχει η κατηφορική ευθεία των 968μ., όπου η Honda έγραψε 340.7χλμ/ώρα σε σχέση με τα 327.3 της Yamaha του Γάλλου, που έχει μάλιστα 500 στροφές λιγότερες από τις άλλες εργοστασιακές Μ1!

Έτσι η τελική διαφορά στα 0.327 του δευτερολέπτου δείχνει μεγαλύτερη!

Από την άλλη μεριά ο Marquez στις ΕΔ4 έδειξε έναν τρομερό ρυθμό αγώνα, όντας σχεδόν ένα δευτερόλεπτο σε κάθε γύρο ταχύτερος από κάθε άλλον στην πίστα!”Αύριο πρέπει να οντρολάρω τον εαυτό μου”, δήλωσε και σίγουρα είναι ο μόνος που ελέγχει την κατάσταση, έχοντα μάλιστα 93 βαθμούς διαφορά από τον 2ο στη βαθμολογία.

 

Η Yamaha για έναν ακόμη αγώνα δείχνει δυνατή στον ένα γύρο, αφού πέρα από τον φοβερό Γάλλο και ο Maverick Vinales ξεκινά από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, έχοντας τον 3ο χρόνο, ενώ ακριβώς πίσω του από τη 2η σειρά και την 6η θέση ξεκινά ο Rossi, με τον Morbidelli να είναι ελάχιστα πιο πίσω 8ος.

Η Ducati έχει τον Jack Miller της δορυφορικής Pramac στην 4η θέση, ενώ η μεγάλη έκπληξη των δοκιμών είναι η Aprilia με τον Aleix Espargaro που θα ξεκινήσει 5ος, τη στιγμή που η Ιταλική εταιρία έβαλε για πρώτη φορά δύο μοτοσδυκλέτες στις Κατατακτήριες 2 και ο Iannone θα εκκινήσει 11ος.

Ο Dovizioso μόλις στην 10η θέση, δείχνει ότι η Ducati μπορεί να δυσκολευτεί και σε αυτόν τον αγώνα, ενώ η Suzuki είχε μόνο τον Mir στις ΚΑΤ2, ο οποίος θα εκκινήσει 9ος. Ο Rins θα ξεκινήσει 12ος, παρά το ότι έχει την 13η θέση, αφού ο Pol Espargaro είχε μια πτώση στις ΕΔ4, και έσπασε τον αριστερό του καρπό, τη στιγμή που πήγαινε πολύ καλά με την ΚΤΜ!

 

Στα συνοδευτικά αρχεία τα αποτελέσματα ΚΑΤ1 & ΚΑΤ2:

 

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα