• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP: ΕΔ2
Όλες οι Yamaha στην 5άδα, 1ος ο Vinales!
Νέα 13/09/2019 - 17:27

Πολύ καλή η παρουσία των Yamaha σήμερα, πρώτη ημέρα, στο Misano, με τον Maverick Vinales να παίρνει την 1η θέση και όλες τις Μ1 να είναι στη πεντάδα!

 

Στο τέλος ο Vinales εκμεταλλεύτηκε το καινούργιο πίσω μαλακό ελαστικό που έβαλε και σημείωσε το 1:32,775.

 

Έτσι κράτησε πίσω του για 57χιλ τον Fabio Quartararo, που έδειξε αρκετά εκνευρισμένος σε δυο περιπτώσεις όταν και έκανε λάθη, που όμως δεν οδήγησαν σε πτώση.

 

Την κυριαρχία των Yamaha στις πρώτες θέσεις έσπασε η παρουσία της Honda του Marc Marquez, ο οποίος δεν έβαλε καινούργιο μαλακό ελαστικό στο τέλος για να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Ο Marc έχει το αλουμινένιο πλαίσιο στη μοτοσυκλέτα του, σύμφωνα με πληροφορίες από την πίστα, ενώ ο Lorenzo έχει βάλει αυτό με τα ανθρακονήματα.

 

Την 4η θέση πήρε ο Valentino Rossi με όλες τις αναβαθμίσεις της Μ1 του (διπλή εξάτμιση, ψαλίδι από ανθρακόνημα, κάλυμμα μπροστινού τροχού) και πίσω του ακολουθεί ο Franco Morbidelli.

 

Συνέχισε την εντυπωσιακή του παρουσία από τις ΕΔ1 ο Pol Espargaro, βάζοντας στην 6η θέση της ΚΤΜ του, αφήνοντας τις εργοστασιακές Ducati των Petrux και Dovizioso πίσω του!

 

Την 9η θέση πήρε ο Alex Rins, με τον Cal Crutchlow να κλείνει τη δεκάδα στις ΕΔ2, αλλά είναι εκτός αυτής στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα