• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto3: Αγώνας
Μάχες μέχρι τέλους και νίκη για Ramirez!
Νέα 25/08/2019 - 14:53

O Marcos Ramirez μπορεί να ξεκίνησε από την 3η σειρά του Αγώνα, ωστόσο αυτό ποτέ δεν εμπόδισε στο παρελθόν τους πιο γρήγορους να κάνουν τη διαφορά.

 

Κι ο Ramirez ήταν ανάμεσα στους πιο γρήγορους φέτος, κατορθώνοντας στο τέλος να πάρει μια σπουδαία, όσο και δύσκολη, νίκη, τη 2η της καριέρας του!

 

Ο Ισπανός, που είχε κερδίσει νωρίτερα και στην Βαρκελώνη, εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό λάθος του Dalla Porta στον τελευταίο γύρο.

 

Πέρασε μπροστά και στη συνέχεια, με τον Dalla Porta να δίνει σκληρές μάχες με τον Arbolino, κατάφερε να κάνει μια πολύ μικρή διαφορά που την κράτησε μέχρι το τέλος.

 

Το περιστατικό που στιγμάτισε το σημερινό Αγώνα ήταν η πτώση του Albert Arenas, ο οποίος άθελά του έριξε και τον Aron Canet.

 

Ο δεύτερος στη βαθμολογία Canet ενήργησε αστραπιαία και επέστρεψε αμέσως στην πίστα για να παλέψει να πάρει μερικούς βαθμούς.

 

Στο τέλος δικαιώθηκε κι έκανε ένα μικρό θαύμα, καθώς από 30ος κατάφερε να τερματίσει στην 13η θέση και να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

 

Σε συνδυασμό με την 3η θέση τελικά του Dalla Porta, ο οποίος δεν κατάφερε στο τέλος να ξεπεράσει το εμπόδιο του Arbolino, είναι πλέον 14β από την κορυφή.

 

Μια διαφορά πολύ μικρή, καθώς οι οδηγοί ετοιμάζονται για τον Αγώνα του Misano, μέσα στην πατρίδα του Dalla Porta και του Arbolino.

 

Ο τελευταίος μάλιστα έδειξε και πάλι ένα πολύ δυνατό πρόσωπο και παρά το ότι δεν πήρε τη νίκη, πρόσθεσε ακόμα ένα βάθρο στην καριέρα του.

 

Κι Αγώνα με την Αγώνα είναι σε θέση να πετύχει ακόμα και το όνειρο της κατάκτησης του Τίτλου, αν συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα.

 

Άλλωστε ο Arbolino πήρε σήμερα το 5ο του βάθρο στους 7 τελευταίους Αγώνες. 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone MotoGP: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone MotoGP: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα