• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EKTAKTO: Φεύγει ο Zarco από την ΚΤΜ;
Ο Γάλλος ζήτησε να τερματιστεί το συμβόλαιό του
Νέα 12/08/2019 - 09:59

Η σχέση του Johann Zarco και της ΚΤΜ δεν είναι η καλύτερη δυνατή και υπάρχουν παράπονα και δυσαρέσκεια και από τις δυο πλευρές.

 

Πριν μερικές εβδομάδες, είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο Γάλλος θέλει να φύγει, με τον ίδιο πάντως να αρνείται πεισματικά ότι κάτι τέτοιο ίσχυε.

 

Τώρα, όμως, αργά το βράδυ της Κυριακής, έγινε γνωστό ότι ο Zarco ζήτησε να τερματιστεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με την ομάδα!

 

Αυτή η είδηση ήρθε από τα χείλη του CEO της ΚΤΜ, του Stefan Pierer, ο οποίος δήλωσε στο Γερμανικό SpeedWeek:

 

«Ο Zarco μας ζήτησε να τερματίσουμε το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει. Εξετάζουμε το ζήτημα για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση και για τις δυο πλευρές».

 

«Φυσικά και δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή δύσκολη κάποιου πιλότου. Προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση και ο χωρισμός είναι ο καλύτερος τρόπος».

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να βοηθήσουμε τον Zarco για να γίνει όσο ανταγωνιστικός ήταν στο παρελθόν».

 

«Από την Valencia μέχρι σήμερα έχει δοκιμάσει χιλιάδες πράγματα, αλλά στο τέλος το μόνο που πήραμε από αυτόν ήταν αρνητικά σχόλια».

 

«Έφτασε στο σημείο να πει ότι η δουλειά του Pedrosa δεν βοηθάει. Και πρέπει να πω ότι ένας νεοφερμένος, όπως ο Oliveira, που δεν παραπονείται, έκανε πολύ καλύτερη δουλειά από αυτόν με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Θα δούμε τι θα γίνει και αν θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν ή αν θα δώσουμε τη μοτοσυκλέτα στον Kallio».

 

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι στα όρια νευρικού κλονισμού κι έχει χάσει το δρόμο του».

 

Τα νέα αυτά θα αλλάξουν πάλι τα δεδομένα των μεταγραφών στη μεγάλη κατηγορία, αν και τα περιθώρια για τον Zarco είναι στενά.

 

Αυτή τη στιγμή η πιο ελκυστική θέση στο grid είναι του Jack Miller, ωστόσο ο Paolo Campinoti της Pramac έλεγε χτες ότι άμεσα θα ανακοινωθεί η ανανέωση του Αυστραλού με την ομάδα.

Επόμενο άρθρο »

ΕΠΙΣΗΜΟ: Χωρίζουν οι δρόμοι Zarco-KTM!

« Προηγούμενο άρθρο

Βάθρο στον «σκληρότερο» Αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα