• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Όλα ή τίποτα» για τον Dovizioso!
«Τρόμαξα στο τέλος!»
Νέα 11/08/2019 - 21:22

Μετά από 9 Αγώνες χωρίς νίκη, ο Andrea Dovizioso κατάφερε να πάρει μια παλληκαρίσια πρώτη θέση στο σημερινό Αγώνα της Αυστρίας.

 

Η κίνησή του στο τέλος, επί του Marc Marquez, ήταν χάρμα ιδέσθαι αν και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε!

 

«Ναι, τρόμαξα λίγο εκεί. Στον Αγώνα μέσα δεν είχα και τόσο καλή αίσθηση εκεί… πιέζαμε, όχι σε κάθε γύρο, αλλά πιέζαμε και ήμασταν στο όριο κι όταν είσαι πίσω από κάποιον εκεί, είναι πιο δύσκολα».

 

«Πραγματικά δεν είχα προετοιμάσει την κίνησή μου εκεί και δεν ήταν μια στροφή που ταίριαζα στο στυλ ή στη μοτοσυκλέτα μου. Αλλά συνέβη».

 

«Δεν ήμουν τόσο γρήγορος όσο ο Marc, αλλά είχα καλή πρόσφυση για να μείνω κοντά του. Είμαι πολύ χαρούμενος… είναι η καλύτερη ή μια από τις καλύτερες νίκες μου κι αυτό επειδή δεν είχα την ταχύτητα του Marc πριν τον Αγώνα».

 

Μετά από αρκετούς Αγώνες χωρίς νίκη, αυτή του η επιτυχία ελπίζει ότι θα δώσει το κάτι παραπάνω στους κόκκινους για το υπόλοιπο της σεζόν.

 

«Στο τέλος είχα την ευκαιρία να παλέψω για τη νίκη απέναντί του, επειδή δεν είχε την ίδια πρόσφυση στα δεξιά όπως εγώ».

 

«Στα φρένα ήταν καλύτερος, αλλά είχα πρόσφυση κι έμενα κοντά του κι έκανα αυτή την τρελή τελευταία στροφή».

 

«Πραγματικά δεν το προετοίμασα, αλλά πήρα τέλεια την 9 κι έτσι ήμουν λίγο πιο μέσα και είπα: οκ, αν ανοίξω τη γραμμή μου θα είμαι δεύτερος».

 

«Κράτησα όμως τη μοτοσυκλέτα με το σωστό τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας αυτή και είναι βέβαιο ότι θα μας δώσει δύναμη για το μέλλον. Και τη χρειαζόμαστε».

 

Οχτώ Αγώνες απομένουν για το τέλος του Πρωταθλήματος και ο Andrea Dovizioso μείωσε τη διαφορά του από τον Marc Marquez στους 58β.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έπαιζε μαζί μου!

« Προηγούμενο άρθρο

“Αντρική” νίκη του Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα