• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όχι ιδιαίτερα χαρούμενος ο Rossi
«Τουλάχιστον, όμως, έχουμε το ρυθμό»
Νέα 10/08/2019 - 22:46

Λάθη έκανε και χτες σε έναν από τους γρήγορους γύρους του, λάθη έκανε και σήμερα στις κατατακτήριες δοκιμές, μένοντας τελικά στην 10η θέση.

 

Ο λόγος για τον Valentino Rossi που δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να είναι χαρούμενος, πέρα φυσικά από τον καλό του ρυθμό πάνω στην Μ1.

 

Πάντως δεν ήταν τελείως απογοητευμένος από τη σημερινή ημέρα:

 

«Δεν είμαι πολύ χαρούμενος από τη θέση μου… περιμέναμε περισσότερα. Ο ρυθμός μου όμως με το ελαστικό Αγώνα είναι καλός».

 

«Και ειδικά το πρωί, που ήμουν δυνατός. Το απόγευμα δυσκολευτήκαμε γιατί δουλέψαμε στις ρυθμίσεις και το ελαστικό είχε αρκετούς γύρους πάνω του».

 

«Δεν περιμέναμε, λοιπόν, ότι θα ήμασταν στις πρώτες θέσεις».

 

«Στις κατατακτήριες, στο γρήγορο γύρο έκανα λάθη σε κάποια σημεία και ειδικά στην 3η στροφή. Έπρεπε να κάνεις τον τέλειο γύρο».

 

«Κι αυτό επειδή από την 5η μέχρι και την τελευταία στροφή είμαστε όλοι πολύ κοντά. Οι χρόνοι είναι πολύ ισορροπημένοι».

 

«Το να ξεκινάω από την 4η σειρά δεν είναι κάτι το φανταστικό, αλλά ο ρυθμός μας δεν είναι άσχημος. Αν βγάλεις εκτός τους Marquez-Dovi, ο Vinales είναι λίγο πιο γρήγορος από εμένα».

 

«Είμαστε, όμως, πολύ κοντά 6-7 αναβάτες».

 

«Πρέπει να κάνω καλή εκκίνηση, να βελτιωθούμε στο τρίτο κομμάτι (σ.σ. έχει chattering) της πίστας και να βρούμε κάτι για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι αύριο».

 

«Πάντως είμαστε καλύτεροι απ’ ότι στο παρελθόν εδώ κι αυτό επειδή βελτιώσαμε τα ηλεκτρονικά και είμαστε πιο σταθεροί. Αυτό είναι σημαντικό».

 

Τέλος, τον ρώτησαν για το αν ανησυχεί μήπως βρέξει το βράδυ στην πίστα και αφαιρέσει την πρόσφυσή της, όπως έγινε στο Brno πριν μια εβδομάδα.

 

«Δεν είναι σίγουρο… και στο Brno που έβρεξε, δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα τελικά».

 

«Από την άλλη ίσως έχουμε πιο χαμηλές θερμοκρασίες και όταν συμβαίνει αυτό είμαστε καλύτεροι. Το σημαντικό είναι να έχουμε τελείως στεγνό Αγώνα και θα δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Austria MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Fabio: Αύριο;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα