• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έρχονται εκπλήξεις και… σύντομα!
Τι κρύβει το μέλλον για τον Jorge Lorenzo;
Νέα 08/08/2019 - 11:47

Μόλις πριν από λίγες ώρες άρχισαν και πάλι να κυκλοφορούν οι φήμες για μια νέα συνεργασία ανάμεσα στον Jorge Lorenzo και την Ducati.

 

Μέχρι να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Danilo Petrucci, άνθρωποι στο paddock θεωρούσαν ότι ο Ισπανός ήταν σε συζητήσεις με τους κόκκινους.

 

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Gigi DallIgna εκτιμά πολύ τον συγκεκριμένο αναβάτη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

 

Μόλις χτες, ο γνωστός μάνατζερ στο paddock, ο Carlo Pernat, έφερε και πάλι στο προσκήνιο το θέμα του Ισπανού, τονίζοντας ότι έρχονται εκπλήξεις.

 

Και μάλιστα σύντομα!

 

«Ο Lorenzo είναι ένας αναβάτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος οδηγός, αν και αυτό που τον περιορίζει πολύ είναι το μυαλό του».

 

«Κι αυτό επειδή αν χαθεί μια ψηφίδα, τότε καταρρέει όλο το ψηφιδωτό, όλη η εικόνα γι’ αυτόν».

 

«Ήταν βέβαιο ότι είχε πιθανότητες να γυρίσει στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Ο Gigi τον έχει στην καρδιά του».

 

«Η ευκαιρία υπήρξε και παρά το ότι υπέγραψε ο Petrucci, η ευκαιρία υπάρχει ακόμα! Να γιατί δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Miller».

 

«Υπάρχουν συνομιλίες, σίγουρα, αλλά πρέπει να δούμε και τη σχέση του με την Honda αλλά και το αν θέλει να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται».

 

«Ο Lorenzo θέλει να κερδίζει και γι’ αυτό λέω ότι ακόμα υπάρχει πιθανότητα με το Borgo Panigale. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν από το HRC».

 

«Φαντάσματα αρχίζουν και αιωρούνται στο Red Bull Rind… η έλευση του Domenicali στο Brno δεν ήταν τυχαία. Σύντομα μπορεί να έχουμε εκπλήξεις».

Επόμενο άρθρο »

Αυστρία: Ο Dovi φοβάται τον Marc!

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει την Αυστρία ο Mir!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα