• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Yamaha: Είμαστε πιο «ανθρώπινοι»
Σε σχέση με τη «δικτατορική» Honda!
Νέα 01/08/2019 - 14:24

Το αφεντικό της Yamaha στο MotoGP, ο Lin Jarvis, δήλωσε πρόσφατα ότι η Yamaha ανταποκρίνεται καλύτερα και πιο άμεσα στις ανάγκες των οδηγών της, σε σχέση με την Honda.

 

Την ώρα που στην Honda όλο το βάρος της εξέλιξης πέφτει στους ώμους του Marc Marquez (κάτι που το επιδιώκει ο Ισπανός), στην Yamaha δεν έχουν πρόβλημα ν’ ακολουθήσουν δυο διαφορετικούς δρόμους.

 

Ο Rossi και ο Vinales χρησιμοποιούν διαφορετικό πλαίσιο για παράδειγμα, ενώ στην Honda η προσπάθεια του Lorenzo να κάνει την RC213V πιο φιλική προς τον οδηγό, φαίνεται να μένει στάσιμη.

 

Και δεν είναι μόνο ο Jorge που έχει μιλήσει για τη «δύσκολη» Honda. Το ίδιο έχει κάνει σε αρκετές περιπτώσεις και ο Cal Crutchlow.

 

Επ’ αυτού, ο Lin Jarvis δεν διστάζει να δηλώσει ότι η Yamaha είναι πιο «ανθρώπινη», σε σχέση με τη «δικτατορική» στάση της Honda!

 

«Θεωρώ ότι η Yamaha είναι ικανή να ετοιμάσει μοτοσυκλέτα κομμένη και ραμμένη στις ανάγκες του κάθε οδηγού της».

 

«Σε γενικές γραμμές η Yamaha προσαρμόζεται καλύτερα στις ανάγκες των οδηγών, σε σχέση με την Honda. Είμαστε περισσότερο ανθρώπινοι».

 

«Μερικές φορές είναι καλό να έχεις μια πιο δικτατορική προσέγγιση. Άλλες φορές όμως, είναι καλύτερο να έχεις μια μοτοσυκλέτα που θα ταιριάξει σε περισσότερους από έναν».

 

«Ο δεσμός ανάμεσα σε Honda και Marquez είναι πολύ δυνατός. Ωστόσο αν τραυματιστεί ο Marc, ή αποφασίσει να πάει σε άλλον κατασκευαστή, τότε η Honda θα έχει πολλά προβλήματα».

 

«Ο Jorge, αλλά και ο Cal, έχουν προσπαθήσει να επισημάνουν το πρόβλημα της Honda, αλλά από την άλλη έχεις τις επιτυχίες του Marc και το επίπεδο της απόδοσής του».

 

«Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα στο να ακολουθήσουμε δυο διαφορετικά μονοπάτια. Το κάναμε στο παρελθόν με τον Valentino και τον Jorge και πήραμε πολλούς Τίτλους».

Επόμενο άρθρο »

Απτόητος συνεχίζει την παρουσία του στην Ιταλία ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Στο Brno και στην Αυστρία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα