• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανατροπή στις φήμες! Ανανέωσε ο Rabat
Τέλος στις εικασίες ότι πάει στα SBK-Motul
Νέα 01/08/2019 - 11:19

Η ομάδα της Avintia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε με τον Tito Rabat και θα κρατήσει στην ομάδα τον Ισπανό για τα επόμενα δυο χρόνια.

 

Με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στις έντονες φημολογίες στο paddock, περί αποχώρησης του Tito για τα SBK-Motul.

 

Ο Ισπανός πήγε στην ομάδα της Avintia πέρυσι, αλλά ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε στο βρεγμένο Silverstone.

 

Φέτος δεν έδειχνε ικανός να κρατήσει τη θέση του, καθώς οι Marquez-Baldassarri ήταν οι επικρατέστεροι να τον διαδεχτούν.

 

Στους πρώτους έξι Αγώνες της χρονιάς είχε μόλις 2β, ωστόσο στους τελευταίους 3 συγκέντρωσε 12β και κατάφερε να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα.

 

Στην ανακοίνωση της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του Rabat, γίνεται λόγος για συζητήσεις με έναν «μεγάλο χορηγό».

 

Στόχος της Avintia είναι – με τα επιπλέον χρήματα – να έχει και αυτή εργοστασιακές μοτοσυκλέτες, Ducati εν προκειμένω, όπως η Pramac από το 2020.

 

«Είναι χαρά μας που ανακοινώνουμε ότι ο Tito θα συνεχίσει μαζί μας για τα επόμενα δυο χρόνια», τόνισε ο CEO της ομάδας, Raul Romero.

 

«Υπήρξαν πολλές φήμες αναφορικά με το μέλλον του, αλλά με αυτή την ανακοίνωση καθιστούμε σαφές ότι προχωράμε μπροστά μαζί».

 

«Η ομάδα έχει μεγαλώσει σταθερά από τότε που μπήκε στο MotoGP και επόμενος στόχος είναι να πάρουμε εργοστασιακές μοτοσυκλέτες, όπως οι άλλες δορυφορικές ομάδες».

 

«Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση και είμαστε σε συζητήσεις με έναν μεγάλο χορηγό που ταιριάζει απολύτως με αυτό που θέλουμε να κάνουμε τις επόμενες σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Στο Brno και στην Αυστρία

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Για μένα και για την Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα