• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen MotoGP: ΕΔ2
1-2 η Yamaha, εκτός μάχης ο Lorenzo!
Νέα 28/06/2019 - 17:40

Με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να ανεβαίνει (κοντά στους 43-44ο C) η πρόσφυση της πίστας ήταν καλύτερη στις ΕΔ2 και όλοι οι οδηγοί κατάφεραν να κατεβάσουν χρόνους.

 

Στα τελευταία λεπτά όλοι έβαλαν μαλακά ελαστικά πίσω, με εξαίρεση τον Marc Marquez που έμεινε με τα μεσαία μπροστά-πίσω για όλο το 45λεπτο.

 

Την πρώτη θέση πήρε ο Maverick Vinales με την Yamaha του, ενώ 0.180’’ πίσω του ήταν μια άλλη Yamaha, αυτή του Fabio Quartararo.

 

Τρίτος, όπως και το πρωί, ήταν ο Danilo Petrucci, ενώ σχεδόν τρία δέκατα πιο πίσω ήταν ο ομόσταυλός του, ο Andrea Dovizioso.

 

Ο Dovi έκανε έναν καλό χρόνο για να μπει στη δεκάδα, κρατώντας πίσω του την Suzuki του Alex Rins.

 

Πτώση στα τελευταία λεπτά είχε ο Andrea Iannone, αλλά τελικά κατάφερε να μείνει στη δεκάδα με χρόνο καλύτερο από τον αντίστοιχο του Marc Marquez.

 

Την 8η θέση πήρε ο Joan Mir, ενώ βελτίωσε την εικόνα του ο Valentino Rossi και πέρασε στους δέκα πρώτους, μπροστά από τον Cal Crutchlow.

 

Ο Βρετανός άρπαξε τη 10η θέση την τελευταία στιγμή από τον Pecco Bagnaia, χάρη στον τελευταίο του γύρο κι ενώ η καρώ σημαία είχε πέσει.

 

O Jorge Lorenzo, που είχε τραυματιστεί μετά από πτώση στις ΕΔ1, δεν θα συνεχίσει τελικά στο GP της Ολλανδίας.

 

Ο Ισπανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Assen όπου του έγιναν επιπλέον εξετάσεις και οι γιατροί δεν του έδωσαν το πράσινο φώς για να συνεχίσει.

 

Ο Jorge ταξίδεψε αμέσως μετά για την Βαρκελώνη και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης, για περαιτέρω εξετάσεις.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto2: ΕΔ1-2

« Προηγούμενο άρθρο

Assen MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα