• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πιο κλειστή παρά ποτέ η πόρτα
Για επιστροφή του Bautista στο MotoGP
Νέα 27/06/2019 - 10:45

Για τον Alvaro Bautista η πόρτα του MotoGP είναι, πλέον, περισσότερο κλειστή παρά ποτέ και ο ίδιος το έχει συνειδητοποιήσει.

 

Ο Ισπανός αγωνίζεται φέτος στα SBK-Motul κι έχει 14 νίκες στους 19 Αγώνες που έχουν γίνει, διατηρώντας ένα προβάδισμα 16β από τον δεύτερο, Jonathan Rea.

 

Υπήρχαν φήμες ότι το συμβόλαιό του είχε ρήτρα για να επιστρέψει ο Alvaro στο MotoGP το 2020, όμως κάτι τέτοιο πια μοιάζει απίθανο.

 

Κι αυτό επειδή η Ducati έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι θέλει να κρατήσει τον Petrucci στην ομάδα κι έχει ξεκινήσει συνομιλίες μαζί του για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

Στο Misano, το Σ/Κ που μας πέρασε, ρώτησαν τον Bautista για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο MotoGP κι ο ίδιος απάντησε:

 

«Περιμέναμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στο MotoGP, αλλά πλέον η πόρτα δείχνει πιο κλειστή από ποτέ, μιας και η Ducati είναι χαρούμενη με τους οδηγούς της.

 

«Δεν θέλουν ν’ αλλάξουν τα πράγματα. Θα δούμε. Ελπίζω να κλείσει το συμβόλαιό μου για τη νέα χρονιά εδώ, για να μην έχω κι αυτό το πράγμα στο μυαλό μου».

 

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το μάνατζέρ μου για την ανανέωση του συμβολαίου, αλλά είναι ξεκάθαρο: οκ, εγώ είμαι γρήγορος, αλλά οι άλλες Ducati δυσκολεύονται».

 

«Τη νέα σεζόν η Honda θα έρθει με αναβαθμισμένη μοτοσυκλέτα, ενώ και η Yamaha με την Kawasaki βελτιώνονται».

 

«Έτσι, προτού υπάρξει συμφωνία, πρέπει να δω το τεχνικό πρόγραμμα για το μέλλον».

Επόμενο άρθρο »

Assen: Η ιστορία

« Προηγούμενο άρθρο

Assen, Rossi: 2 χρόνια χωρίς νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα