• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo MotoGP: ΕΔ3
Rins και Suzuki στην 1η θέση
Νέα 15/06/2019 - 13:27

Θεαματικά βελτιωμένος στον ένα γύρο ο Alex Rins, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ3, όπου οι δέκα πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά στα 4 δέκατα!

 

Με το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού (17 οδηγοί στο δευτερόλεπτο!) η δεκάδα άλλαξε αρκετές φορές, προτού οριστικοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

 

Πάντως κανείς δεν κατάφερε να νικήσει το χρόνο του Rins, ο οποίος τον έκανε περίπου δέκα λεπτά πριν πέσει η καρώ σημαία.

 

Ο Alex, που χτες παραπονέθηκε για ελαττωματικό ελαστικό, κατάφερε να εντυπωσιάσει με το 1:39,547 και άφησε πίσω του για 36χιλ τον Quartararo.

 

Ο Γάλλος ήταν και πάλι πολύ δυνατός στον ένα γύρο και στα τρία ελεύθερα δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από τη δεύτερη θέση!
 

Πάντως ο Quartararo έκανε το λάθος ενώ κυνηγούσε κάτι καλύτερο στο τέλος, και ήταν η πρώτη πτώση του 20χρονου στη μεγάλη κατηγορία!

 

Κερδισμένος στα τελευταία λεπτά ο Cal Crutchlow, με τον Βρετανό να είναι η καλύτεη Honda στην τρίτη θέση.

 

Το δίδυμο της Yamaha μπήκε άνετα στη δεκάδα, με τον Valentino Rossi να παίρνει την 4η θέση και να είναι 34χιλ πιο γρήγορος από τον Vinales.

 

Στην 6η θέση περιορίστηκε σήμερα το πρωί ο Andrea Dovizioso, με τον Danilo Petrucci να είναι 8ος και ανάμεσά τους ο εντυπωσιακός Pol Espargaro.

 

Δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 9η θέση ο Marc Marquez, ενώ για πρώτη φορά φέτος, ο Jorge Lorenzo πέρασε απευθείας στις ΚΑΤ2.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto3: KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα