• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η Honda πρέπει να αλλάξει
Παρά το ότι ο Marquez είναι τόσο δυνατός
Νέα 01/06/2019 - 21:59

Από τη μία ο Jorge Lorenzo δυσκολεύεται πάρα πολύ πάνω στη μοτοσυκλέτα της Honda και από την άλλη ο Marc Marquez που έχει δώσει στο εργοστάσιο πέντε Τίτλους στα τελευταία έξι χρόνια.

 

Αλλά δεν είναι μόνο η σύγκριση με τον Lorenzo που κάνει τον Marquez να ξεχωρίζει, μιας και στην πραγματικότητα (όσο κι αν δεν αρέσει στον Marc να του το θυμίζουν) κανείς από τις άλλες Honda δεν μπορεί να οδηγήσει τόσο αποτελεσματικά την RC213V.

 

Μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών, ο Lorenzo, που πήρε μόλις την 17η θέση, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ομόσταυλό του που κατέκτησε την pole position.

 

Είπε ότι έκανε έναν απίστευτο χρόνο για να πάρει την pole, επέμεινε όμως ότι όλοι οι υπόλοιπο οδηγοί της Honda, πλην του Marc, δυσκολεύονται.

 

Ο ίδιος, πιστεύει ότι με δεδομένη την εμπειρία που απέκτησε τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Ducati, είναι ο κατάλληλος για να μπορέσει να κάνει πιο φιλική προς τον οδηγό τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα.

 

«Προφανώς και σκέφτομαι τον εαυτό μου. Δεν έχω ιδιαίτερο ενδιαφέρον να βοηθήσω τους άλλους και οι άλλοι, αν τους ρωτήσετε, θα σας πουν ότι ακολουθούν το δικό τους τρόπο».

 

«Θεωρώ όμως ότι τα κατάφερα με άλλες εταιρείες. Είμαi ένας πολύ ευαίσθητος οδηγός με μεγάλη εμπειρία».

 

«Αν βελτιώσω την αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα και την κάνω πιο εύκολη, το αποτέλεσμα θα είναι να βελτιωθεί η εικόνα και των υπολοίπων οδηγών», λέει ο Lorenzo

 

«Αλλά ακόμα και ο Marc θα κέρδιζε αν έχει μία πιο ομαλή μοτοσυκλέτα στην επιτάχυνση και μία μοτοσυκλέτα που θα σταματά καλύτερα στις εισόδους των στροφών».

 

«Προφανώς και έχει 5 τίτλους στα τελευταία 6 χρόνια και αφού συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν σε αφήνουν να αλλάξεις και πολλά πράγματα σωστά;»

 

«Αλλά νομίζω ότι ο στόχος της Honda σε μία τόσο ανταγωνιστική κατηγορία είναι να παίρνει τουλάχιστον την πρώτη και τη δεύτερη θέση».

 

«Στόχος τους θα πρέπει να είναι να φτιάξουν μία μοτοσυκλέτα που θα είναι ανταγωνιστική και με άλλους οδηγούς».

 

Ο Lorenzo είχε καταφέρει πέρυσι να βρει τη λύση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati.

 

Και ο Ισπανός συνέχισε τις δηλώσεις του, μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών σήμερα, λέγοντας:

 

«Πρέπει να κάνουμε υπομονή, να συνεχίσουμε τη δουλειά, να έχουμε κίνητρο και να είμαστε αισιόδοξοι».

 

«Κάνοντας περισσότερα χιλιόμετρα, πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε. Όμως η πραγματική διαφορά θα έρθει όταν θα έχω αυτά τα εξαρτήματα τα οποία ζητώ».

 

«Προφανώς όμως είναι μία διαδικασία τόσο εξέλιξης της μοτοσυκλέτας, όσο και κατανόησης για το πώς θα την οδηγήσω καλύτερα».

 

«Αν τα καταλάβουμε όλα αυτά, τότε θα κάνουμε το μεγάλο βήμα».

 

«Για την ώρα απλά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσπαθώ να οδηγήσω όσο πιο καλά γίνεται, αλλά το καλύτερο που μπορούσα σήμερα είναι αυτό…»

 

«Είναι αλήθεια ότι δεν οδήγησα πολύ καλά στις κατατακτήριες. Έκανα κάποια λάθη και δεν έκανα καλό χρόνο, αλλά σε γενικές γραμμές η θέση που πήραμε δείχνει τη δυναμική μας».

Επόμενο άρθρο »

O Marquez είναι βέβαιος…

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Το λάθος στις ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα