• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν είμαι χαρούμενος!
Δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θέλω
Νέα 01/06/2019 - 00:29

Ο Andrea Dovizioso δεν είναι ακόμα σε θέση να οδηγήσει όπως θέλει στο Mugello και πιστεύει ότι το συνολικό πακέτο της GP19 δεν είναι ακόμα αρκετά καλό.

 

Πάντως, παρά την ανησυχία του ο ίδιος φαίνεται να έχει εμπιστοσύνη στο ρυθμό του και δήλωσε:

 

«Είμαστε αρκετά γρήγοροι και σίγουρα καλύτεροι απ’ ότι δείχνει η τελική κατάταξη».

 

Ωστόσο η αίσθηση του πάνω στην GP19 μόνο ιδανική δεν είναι. Το πρωί δυσκολεύτηκε με το μπροστινό, ενώ το απόγευμα κατάφερε να κάνει κάποια βήματα προόδου.

 

«Ο χρόνος μου είναι ταχύτερος σε σχέση με πέρυσι, αλλά όπως περίμενα και οι αντίπαλοί μας είναι λίγο πιο δυνατοί σε σχέση με το 2018».

 

«Είμαστε αρκετά γρήγοροι και σίγουρα καλύτεροι από αυτό που δείχνει η τελική κατάταξη, ωστόσο δεν έχω την αίσθηση που θα ήθελα».

 

«Η κατάσταση λοιπόν δεν είναι τόσο άσχημη, αλλά δεν είμαι χαρούμενος. Η βάση μας δεν είναι αυτή που θέλω. Δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θέλω. Πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Το απόγευμα δοκιμάσαμε ένα διαφορετικό στήσιμο στη μοτοσυκλέτα και κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Βρήκαμε κάποια θετικά, αλλά το πακέτο μας δεν είναι ακόμα αρκετά καλό».

 

«Πρέπει να βρούμε κάτι γιατί δυσκολεύομαι με τη μοτοσυκλέτα και δεν μπορώ να οδηγήσω όπως θέλω».

 

Τον πίεσαν να τους πει που υστερεί ακριβώς και ο Ιταλός συνέχισε:

 

«Δεν έχω ακόμα την τέλεια αίσθηση με το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας. Το πρωί οι συνθήκες στην πίστα ήταν αρκετά άσχημες σε σχέση με το απόγευμα».

 

«Το απόγευμα ένιωσα καλύτερα, αλλά και πάλι στις εναλλαγές κατεύθυνσης δεν είμαι αρκετά καλός. Το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, όταν μπαίνω στις στροφές, δεν είναι αρκετά σταθερό».

 

«Δυσκολεύομαι, αλλά όπως είπα, ο χρόνος μου στην αρχή ήταν καλός. Ο ρυθμός μας, αν τον δούμε σε σχέση με των υπολοίπων, είναι καλός».

 

«Ωστόσο ρίχνω το βάρος περισσότερο στην αίσθηση που μου λείπει, παρά στο χρόνο».

 

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το κάλυμμα του πίσω τροχού που έκανε την εμφάνισή του στη μοτοσικλέτα του Michele Pirro.

 

«Ακόμα δεν έχω κάποια πληροφόρηση για αυτό και δεν είναι μέσα στα πλάνα μου», αρκέστηκε να πει ο Dovi.

 

Τον ρώτησαν και αν περίμενε να δει με το τέλος της ημέρας, δύο από τους νεοφερμένους στην κατηγορία να έχουν την πρώτη και τη δεύτερη θέση.

 

«Σίγουρα είναι μεγάλα ταλέντα, αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο λόγος που είναι γρήγοροι. Πρέπει να είσαι ομαλός και γρήγορος μέσα στις στροφές».

 

«Δεν πρέπει να κόβεις το μέσον της στροφής, όπως κάνουν όλοι οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας. Γι’ αυτούς είναι πιο εύκολο να μην το κάνουν».

 

«Ίσως και γι’ αυτό το λόγο σε άλλες πίστες δεν ήταν τόσο γρήγοροι όσο εμείς. Αυτός νομίζω είναι ο μεγαλύτερος λόγος».

 

«Σίγουρα βέβαια δεν έχουν ακόμα πολύ μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία κι έτσι, Αγώνα με τον Αγώνα θα γίνονται όλο και πιο δυνατοί».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Περισσότερη η δύναμη

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν ανησυχεί ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα