• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Η πρόοδος με την Honda;
Φαίνεται από τις μάχες που έδωσα με την LCR
Νέα 20/05/2019 - 18:33

Ο Jorge Lorenzo κατάφερε να τερματίσει το Grand Prix στο Le Mans 15’’ μακριά από τον ομόσταυλό του, κατακτώντας μία 11η θέση που είναι και η καλύτερη του με την Honda.

 

Ο ίδιος πιστεύει ότι έχει υπάρξει πρόοδος και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι για το μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα έδινε μάχη για τη δεκάδα κοντά στον Cal Crutchlow.

 

«Όπως φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα, ακόμα μου λείπει κάτι αλλά νομίζω ότι αυτό είναι σε μικρότερο βαθμό από ό,τι στο παρελθόν».

 

«Νομίζω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο κάναμε πρόοδο ειδικά στην ταχύτητά μου και μετά το τεστ στην Jerez βρήκαμε κάτι στη μοτοσυκλέτα».

 

«Εδώ βρήκαμε και κάποια άλλα πράγματα που με βοήθησαν, ίσως όχι σε τεράστιο βαθμό αλλά λίγο και αυτό είναι κάτι έτσι δεν είναι;»

 

«Για παράδειγμα, την Παρασκευή για πρώτη φορά ήμουν μέσα στην πεντάδα και στο σχηματισμό εκκίνησης ήμουν στους καλύτερους 8».

 

«Στα πρώτα στάδια του Αγώνα έδινα μάχες με οδηγούς όπως ο Morbidelli ή οι Ducati και στο τέλος του Αγώνα με οδηγούς όπως ο Rins, αναβάτες που είναι πιο γρήγοροι απ’ ό,τι οι οδηγοί με τους οποίους έδινα μάχες σε άλλους Αγώνες».

 

«Με εξαίρεση το Qatar, που ήταν ένας πολύ αργός Αγώνας, στο Le Mans κατάφερα να τερματίσω κοντά στον νικητή αλλά και ο ταχύτερος μου γύρος ήταν μόλις επτά δέκατα από τον ταχύτερο του Αγώνα».

 

«Σήμερα για παράδειγμα ήταν η πρώτη φορά που τερμάτισα μπροστά από τον Nakagami και όχι μόνο στον Αγώνα, αλλά σχεδόν σε όλο το σαββατοκύριακο».

 

«Είναι αλήθεια ότι αυτός δεν έχει την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα που έχω εγώ, όμως γνωρίζει καλύτερα την Honda από εμένα».

 

«Όπως και με τον Cal… μπορούσα να τον δω, ήταν μακριά μου αλλά δύο με τρία δέκατα πιο γρήγορος στο γύρο, οπότε δεν ήταν και πολύ μακριά».

 

«Το μόνο αρνητικό από όλο το Σαββατοκύριακο είναι η θέση μου στον Αγώνα. Σε γενικές γραμμές όμως, το Σ/Κ ήταν καλύτερο από τα άλλα».

 

«Είμαστε πιο αποφασισμένοι. Ο δρόμος βέβαια είναι μακρύς και δεν είναι εύκολος, επειδή δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αυτή τη μοτοσυκλέτα και να πάρεις το μέγιστο δυνατό».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: Παρασύρθηκα…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα