• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ3
Στην κορυφή ο Vinales στο βρεγμένο
Νέα 18/05/2019 - 13:20

Ο Maverick Vinales ήταν αυτός που έκανε τον ταχύτερο χρόνο στη βρεγμένη πίστα του Le Mans, μπροστά από τον Marc Marquez και τον Jack Miller.

 

Η βροχή υποδέχτηκε τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας σήμερα το πρωί, με την Γαλλική πίστα να παραμένει βρεγμένη μέχρι και το τέλος του 45λεπτου.

 

Ο Vinales, που ήταν ο πιο γρήγορος χθες στο στεγνό, παρέμεινε στην πρώτη θέση και στο βρεγμένο αφήνοντας πίσω του για δύο δέκατα τον Marc Marquez.

 

Ο Jack Miller, που πάντα είναι υπολογίσιμος σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης, κατάφερε να πάρει την 3η θέση, την ώρα που ο Valentino Rossi - λόγω καιρού - έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο Αγώνα εκτός δεκάδας.

 

Μαζί του, στις ΚΑΤ1, θα δώσουν τη μάχη για τη μία από τις δύο θέσεις ο Cal Crutchlow, ο Alex Rins αλλά και ο Franco Morbidelli, που έχασε τη δεκάδα χθες για ένα χιλιοστό από τον Miller.

 

Ο Rins εντυπωσίασε σήμερα, παίρνοντας την 4η θέση μπροστά από έναν αναγεννημένο Johann Zarco, ο οποίος πέρυσι είχε πάρει την pole position στο Le Mans.

 

Ο Danilo Petrucci έβαλε την Ducati του στην 6η θέση, μπροστά από τον Jorge Lorenzo, ο οποίος παρά τη βρεγμένη πίστα έκανε καλή εμφάνιση.

 

Ο Pol Espargaro, που έχει περάσει ήδη στις ΚΑΤ2, ολοκλήρωσε τα τρίτα ελεύθερα στην 8η θέση, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Andrea Dovizioso και Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα