• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κερδισμένος σήμερα ο Rossi
«Πλήρωσε» όμως δυο άτυχες στιγμές
Νέα 04/05/2019 - 23:15

Αισιόδοξος είναι ο Valentino Rossi, παρά το γεγονός ότι για δεύτερη φορά στους πρώτους 4 Αγώνες, μένει εκτός 12άδας στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

«Σήμερα βελτιωθήκαμε αρκετά σε σχέση με χτες που ήμασταν σε απόγνωση, επειδή δεν ήμουν γρήγορος και δεν ένοιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα».

 

Τι έγινε κι έχασε πρώτα στις ΕΔ3 την ευκαιρία να μπει στη δεκάδα και στη συνέχεια, στις ΚΑΤ1, τη δυνατότητα να περάσει στο δεύτερο σκέλος;

 

«Είχα καλό ρυθμό με τα μεσαία και είναι επιλογή για τον Αγώνα. Όμως, όταν έβαλα τα μαλακά έκανα κάποιο λάθος κι έχασα αρκετά».

 

«Με το 37,4 περίμενα ότι θα ήμουν στη δεκάδα, αλλά δυστυχώς χάσαμε τις ΚΑΤ2 για μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου. Νομίζω ότι ήμουν άτυχος».

 

«Μετά, στις ΚΑΤ1, συνάντησα κίνηση, έπρεπε να κάνω μερικές προσπεράσεις και ήταν δύσκολο να βελτιωθώ. Μετά ο Pecco μ’ έβγαλε εκτός».

 

«Δεν είμαι φανταστικός για αύριο, όμως ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος. Βελτίωσα την αίσθησή μου με το μπροστινό μέρος και δουλέψαμε κι άλλο στα ηλεκτρονικά, στην επιτάχυνση και στο φρένο κινητήρα».

 

Οι προβλέψεις του; «Για μένα ο Marquez και οι δυο εργοστασιακές Ducati είναι οι πιο γρήγοροι. Ο ρυθμός των άλλων είναι ίδιος, αλλά αύριο θα είναι μια διαφορετική ημέρα».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Πρώτα-πρώτα ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Μεγάλες αλλαγές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα