• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Jerez: ΕΔ3
Φανταστικοί χρόνοι, ρεκόρ ο Petrux, ΚΑΤ1 για Rossi-Vinales
Νέα 04/05/2019 - 13:07

Ο Danilo Petrucci έκανε νέο ρεκόρ πίστας στην Jerez και πήρε την 1η θέση, κερδίζοντας τον Marquez, την ώρα που ο Valentino Rossi έμεινε εκτός δεκάδας.

 

Τα τελευταία λεπτά ήταν εκπληκτικά στην Ισπανική πίστα, με τους οδηγούς να γράφουν εξαιρετικούς χρόνους με τα μαλακά ελαστικά της Michelin στη νέα άσφαλτο της πίστας.

 

Ήταν χαρακτηριστικό ότι το προηγούμενο ρεκόρ έσπασε αρκετές φορές, προτού το πάρει τελικά ο Petrux, χάρη στο 1:36,957!

 

Δεύτερος, με 61χιλ διαφοράς ήταν ο Marc Marquez, με τον Fabio Quartararo να είναι και πάλι εντυπωσιακός, σκαρφαλώνοντας σήμερα στην 3η θέση!

 

Ο εκπληκτικός Γάλλος άφησε 4ο τον Andrea Dovizioso, ενώ το δίδυμο της Suzuki έκανε καλές ΕΔ3 και πήραν εύκολα θέση στη δεκάδα.

 

Πίσω από τους Mir και Rins, ακολουθεί το δίδυμο της LCR Honda με τον Nakagami να κερδίζει για 34χιλ τον Cal Crutchlow.

 

Ο τελευταίος είχε μια σφοδρή πτώση, που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή, καθώς η μοτοσυκλέτα του χάλασε μερικούς αερόσακους της πίστας, που έπρεπε να επισκευαστούν.

 

Την ένατη θέση κατάφερε να εξασφαλίσει για τον εαυτό του ο Franco Morbidelli, ενώ ο Jorge Lorenzo – που σήμερα έκλεισε τα 32 – ήταν δέκατος.

 

Ο ρυθμός στις ΕΔ3 ήταν φανταστικός, καθώς αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πρώτοι 14 έκαναν χρόνο καλύτερο από το προηγούμενο  ρεκόρ πίστας, του Crutchlow από πέρυσι (1:37,653).

 

Εκτός δεκάδας έμεινε το δίδυμο της Yamaha, με τον Valentino Rossi να είναι 11ος και να χάνει την 10η θέση για 41χιλ, ενώ πιο πίσω, στην 15η θέση, ήταν ο Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Η ιστορία

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα