• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κάτι καλύτερο…
Περίμενε ο Lorenzo από την 1η ημέρα
Νέα 03/05/2019 - 22:22

Το πρωί ήταν δεύτερος, πίσω από τον ομόσταυλό του στην Repsol Honda, ωστόσο το απόγευμα ο Jorge Lorenzo δεν πέτυχε κάτι καλύτερο από την 9η θέση.

 

Κι είναι αυτή, η ένατη θέση, που είναι περισσότερο αντιπροσωπευτική για τη δυναμική του Ισπανού πιλότου, ο οποίος περίμενε κάτι καλύτερο στην «αγαπημένη» του Jerez.

 

«Ήλπιζα ότι θα ήμουν περισσότερο ανταγωνιστικός, αλλά το απόγευμα είχαμε προβλήματα. Χρειάζομαι περισσότερη εμπειρία με τη μοτοσυκλέτα για όταν αλλάζουν οι συνθήκες».

 

«Ο πιο πραγματικός Lorenzo είναι αυτός της ένατης θέσης, μιας και ο Αγώνας θα ξεκινήσει στις δυο το μεσημέρι (σ.σ. 3 ώρα Ελλάδας)».

 

«Δεν έχω την αυτοπεποίθηση που θα ήθελα στις ανοιχτές στροφές».

 

«Έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε ένα περισσότερο κατάλληλο set-up. Πρέπει να βρω ένα set-up που να μου επιτρέπει να φρενάρω νωρίτερα».

 

«Αύριο θ’ αλλάξουμε μέθοδο για να δούμε αν θα καταφέρουμε να βρούμε αυτά τα δέκατα που μας λείπουν για να πλησιάσουμε τον Marquez».

 

«Η μοτοσυκλέτα είναι ανταγωνιστική, είναι νικήτρια… όμως είναι και λίγο πιο μικρή και χρειάζομαι κι άλλο χρόνο διότι στα φρένα, μετά από πολλούς γύρους, τα χέρια μου κουράζονται».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Έχουμε πρόβλημα

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Οι Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα