• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Για να νικήσουμε τον Marc;
Πρέπει να του ασκήσουμε πίεση και να κάνει λάθη
Νέα 24/04/2019 - 14:10

Δηλώσεις για το MotoGP και τα SBK-Motul έκανε ο Claudio Domenicali, ο CEO της Ducati, με την ευκαιρία των εγκαινίων ενός νέου Ducati store στη Ρώμη.

 

Χαρούμενος για το γεγονός ότι η Ducati είναι μπροστά στη βαθμολογία και στα δυο αυτά πιο σημαντικά Πρωταθλήματα του κόσμου, ο Domenicali σχολίασε:

 

«Είμαι έκπληκτος και για τα δυο αυτά αποτελέσματα», τόνισε και συνέχισε λέγοντας:

 

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμασταν και λίγο τυχεροί γιατί δεν περιμέναμε ότι θα ήμασταν πρώτοι στο MotoGP μετά από δυο δύσκολες για εμάς πίστες, όπως η Αργεντινή και το Τέξας».

 

«Για τα SBK ξέραμε ότι είχαμε μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα κι έναν δυνατό πιλότο. Ξέραμε όμως ότι θα ήταν δύσκολο να νικήσουμε τον Rea».

 

Στον αθλητισμό βέβαια, δεν πρέπει ποτέ να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Ειδικά όταν μιλάμε για δυο Πρωταθλήματα που είναι ακόμα στην αρχή τους.

 

Πάντως από τα δυο Πρωταθλήματα, το πιο δύσκολο για την Ducati είναι το MotoGP.

 

«Έχουμε καταφέρει να νικήσουμε τον Marquez στην πίστα κι άλλες φορές. Είμαι σίγουρός ότι θα το καταφέρουμε και πάλι».

 

«Όπως είμαι σίγουρος ότι ο Marquez είναι ένα εξωπραγματικό ταλέντο. Όμως όπως κάθε άλλος, έτσι κι αυτός νοιώθει την πίεση».


«Κι επομένως όσο περισσότερο οι αντίπαλοί του παρεμβαίνουν, τόσα περισσότερα λάθη θα κάνει».

 

Τέλος, ο Domenicali φέρνει στο νου του τις ενστάσεις που έκαναν οι 4 (Aprilia-Honda-Suzuki-KTM) κατά των τριών οδηγών της Ducati (Dovi-Petrux-Miller) για το «κουτάλι».

 

«Ήταν ο τρόπος που το έκαναν που μας πίκρανε, καθώς κινήθηκαν εναντίον τριών οδηγών μας κι αυτό δείχνει ότι ήθελαν να κάνουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούσαν σε βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

MotoE: Νέο τεστ τον Ιούνιο

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow εναντίον Miller!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα