• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο «όχι και τόσο rookie» Quartararo!
Τι πέτυχε ο ταλαντούχος Γάλλος στο Τέξας;
Νέα 18/04/2019 - 16:19

Ο Fabio Quartararo έχει ξεκινήσει φουριόζος την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, δείχνοντας σε κάθε ευκαιρία το ταλέντο του.

 

Στο Qatar ήταν πέμπτος, που είναι και το καλύτερο αποτέλεσμα από έναν έφηβο σε κατατακτήριες της μεγάλης κατηγορίας.

 

Μόλις στον τρίτο του Αγώνα, ο Quartararo κατάφερε να τερματίσει 7ος στην COTA, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καλύτερου τερματισμού από έφηβο στη μεγάλη κατηγορία!

 

Πριν από 17 χρόνια, στο GP του Assen, ήταν ο John Hopkins που στα 18 του χρόνια τερμάτιζε 7ος, ενώ το πέτυχε και στην Jerez το 2003.

 

Ο Hopkins, πάντως, πέτυχε το ρεκόρ του στον 7ο Αγώνα του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι ο Fabio έχει όλο το μέλλον δικό του και ακόμα και ο ίδιος παραδέχεται ότι τα πράγματα φαίνονται καλά!

 

«Ο Αγώνας ήταν δύσκολος και απαιτητικός, αλλά ευτυχώς είχα λίγο μόνο πόνο στα χέρια. Ο ρυθμός ήταν καλός, απλά έκανα μικρά λάθη στους πρώτους γύρους».

 

«Ήμουν πολύ επιθετικός κι έχασα το μπροστινό γκρουπ. Είμαι χαρούμενος όμως με την 7η θέση και το καλό είναι ότι έμαθα πολλά πίσω από τον Petrucci. Το μέλλον δείχνει ευοίωνο».

 

«Χάναμε λίγο-πολύ τρία δέκατα στην ευθεία, αλλά προσπάθησα να τον πλησιάσω. Η μοτοσυκλέτα μου όμως κουνιόταν πολύ και δεν μπορούσα να την ελέγξω».

 

«Στις στροφές πάντως ήμασταν καλοί. Στην Jerez νομίζω ότι θα είναι δύσκολα γιατί όλοι έχουν κάνει δοκιμές εκεί. Όμως ανυπομονώ για τον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

COTA: Behind the scenes!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Τώρα είμαστε 4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα