• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Χαρούμενος με τους βαθμούς
Όχι με τη διαφορά από τον πρώτο
Νέα 17/04/2019 - 17:31

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Danilo Petrucci μετά το τέλος του Αγώνα στο Τέξας, όπου για τρίτη συνεχόμενη φορά πήρε μια θέση μέσα στην εξάδα.

 

Αυτό όμως που τον ανησυχεί και δεν μπορεί να τον αφήνει ικανοποιημένο, είναι η διαφορά των 21’’ από τον νικητή του Αγώνα, τον Alex Rins.

 

«Από τη μια είμαι χαρούμενος για τους βαθμούς που πήραμε, από την άλλη όμως είμαι δυσαρεστημένος από τη διαφορά μου με τους πρώτους».

 

«Η αρχή δεν ήταν εύκολη, έγινε ένας μικρός χαμός και μετά δεν ήθελα να πιέσω πολύ τα ελαστικά για να περάσω τον Espargaro και τον Quartararo».

 

«Αφού τους πέρασα είχα καλό ρυθμό, αλλά 5 γύρους πριν το τέλος άρχισα να χάνω το μπροστινό. Δεν είχα καλή αίσθηση και είπα: οκ, καλή είναι και η 6η θέση».

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τους επόμενους Αγώνες και σίγουρα η Jerez και το Le Mans θα είναι καλύτερα για εμάς».

 

Στη συνέχεια μίλησε λίγο παραπάνω για τα θέματα που είχε με το μπροστινό ελαστικό της μοτοσυκλέτας του.

 

«Όλο το Σ/Κ είχα πρόβλημα με το μπροστινό. Προς το τέλος του Αγώνα είχα δυο προειδοποιήσεις και παραλίγο να πέσω και κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να καλύψω τη διαφορά από τον Morbidelli».

 

«Σίγουρα το καλό είναι ότι καταφέραμε να ανακάμψουμε μετά από μια δύσκολη αρχή, μιας και την Παρασκευή ήμουν μόλις 13ος με τα μαλακά ελαστικά».

 

Ο Petrux έμεινε κάποιο διάστημα πίσω από την KTM του Pol Espargaro και τον ρώτησαν να πει τη γνώμη του για την RC16.

 

«Ο Pol οδηγεί πολύ καλά κι έχουν καλό κινητήρα κι έτσι ήταν δύσκολο να τον περάσω. Ίσως να μπορούσα να το κάνω νωρίτερα, αλλά δεν ήθελα – όπως στους άλλους Αγώνες – να μην έχω λάστιχο στο τέλος».

 

«Τουλάχιστον πήραμε καλούς βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτογραφικό: Τέξας 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα