• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μετανοιώνει ο Crutchlow
Για τη «μεγάλη χαμένη ευκαιρία» στην COTA
Νέα 16/04/2019 - 17:18

Στους δυο τελευταίους Αγώνες, ο Cal Crutchlow έχει πάρει μόλις τρεις βαθμούς, μετά την τιμωρία του στην Αργεντινή και την πτώση του στο Τέξας.

 

Ο Crutchlow ξεκίνησε καλά τον Αγώνα στην COTA και ήταν πολύ κοντά στον Valentino Rossi, όμως ένα λάθος στην 11 στον 6ο γύρο, τον έστειλε στο έδαφος.

 

Με την πτώση του Marquez, που ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, ο Cal θεωρεί ότι έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάλευε για τη νίκη.

 

«Ήταν μια πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία και δεν επιτρέπεται να έχουμε πολλές τέτοιες, διότι χάσαμε βαθμούς στην Αργεντινή με την τιμωρία κι εδώ με την πτώση».

 

«Το πλάνο ήταν να μείνω πίσω από τον Rossi για δυο ακόμα γύρους και μετά θα έκανα την επίθεσή μου. Τότε πίστευα ότι θα έπρεπε να κάνω την κίνησή μου».

 

«Και να περνούσα μπροστά του πάντως, δεν πιστεύω ότι θα μπορούσα να ξεφύγω. Όμως νομίζω θα τον κρατούσα πίσω μου λόγω του τρόπου που φρενάρω και του τρόπου που φρενάρει».

 

Όμως τίποτε από τα παραπάνω δεν κατάφερε να θέσει σε εφαρμογή μέσα στον Αγώνα…

 

«Είμαι πολύ τσαντισμένος και σίγουρα δεν υπάρχει κάποιος περισσότερο τσαντισμένος από εμένα, διότι έφυγα χωρίς βαθμούς από ένα Σ/Κ όπου ήμουν δυνατός».

 

«Ήμουν ανταγωνιστικός σε όλες τις ΕΔ κι ήμουν στην πρώτη σειρά στην εκκίνηση. Όμως πρέπει να κρατάμε τα θετικά. Ήμουν γρήγορος και στα 3 πρώτα GP φέτος».

 

Για τον Cal το λάθος που τον οδήγησε στην πτώση δεν ήταν δικό του.

 

«Δεν νομίζω ότι μπήκα εκεί στη στροφή με παραπάνω χιλιόμετρα. Τα έκανα όλα φυσιολογικά και απλά η μοτοσυκλέτα μου έφυγε στα φρένα».

 

«Πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα στον τρόπο που σταματάει. Εδώ, στα σημεία που φρενάραμε, δεν είχα αρκετή επιβράδυνση. Κι έτσι αναγκαζόμαστε να πιέζουμε τη μοτοσυκλέτα πιο δυνατά και για πιο πολύ».

 

«Για κάποιον λόγο η μοτοσυκλέτα μας είναι ασταθής στα φρένα και αυτό είναι που πρέπει να βελτιώσουμε», κατέληξε ο Βρετανός οδηγός της LCR.

Επόμενο άρθρο »

Ημέρες Μοτοσυκλέτας και Scooter Festival

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Με ξάφνιασε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα