• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco: Το μεγάλο μου πρόβλημα;
Θέλω να στρίψω, αλλά η μοτοσυκλέτα πάει ευθεία…
Νέα 14/04/2019 - 14:58

Με δυσκολία προσπαθούσε ο Johann Zarco να κρύψει την απογοήτευσή του μετά το τέλος της χτεσινής ημέρας στο Τέξας.

 

Ο Γάλλος ήταν μόλις 9ος στις ΚΑΤ1, πράγμα που σημαίνει ότι θα εκκινήσει το σημερινό Αγώνα από την 19η θέση στο σχηματισμό εκκίνησης.

 

«Είμαι λυπημένος… πολύ λυπημένος που είμαι τόσο αργός και παλεύω συνέχεια με τη μοτοσυκλέτα, ακόμα κι όταν είμαι αργός».

 

«Εύχομαι στο μέλλον να κάνουμε ένα βήμα μπροστά με τη μοτοσυκλέτα… σήμερα κάναμε βήματα πίσω, αντί για μπροστά».

 

«Και γι’ αυτό θα ξεκινήσω από την 19η θέση… το μισώ που θα ξεκινήσω από τόσο πίσω, το μισώ που παλεύω με τη μοτοσυκλέτα κι είμαι αργός».

 

Ο Γάλλος δεν μπορούσε να βρει κάτι το θετικό ούτε από την εξαιρετική εμφάνιση της άλλης ΚΤΜ, του Pol Espargaro, ο οποίος πήρε το καλύτερο αποτέλεσμα του εργοστασίου σε κατατακτήριες.

 

«Αυτό είναι το όριό μας και πρέπει να το δεχτούμε… η ομάδα το ξέρει και μου έχει πει ότι πρέπει να περιμένω γιατί ακόμα δεν μπορούν να μου δώσουν λύσεις».

 

Ο Zarco ελπίζει ότι στο τεστ της Jerez θα έχει αρκετά νέα εξαρτήματα στη διάθεσή του, τα οποία και θα τον βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

 

Ποιες είναι αυτές;

 

«Δεν θέλω να παλεύω τόσο πολύ στις στροφές… θέλω να μπω στη στροφή κι η μοτοσυκλέτα πάει ευθεία… αυτό είναι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα».

Επόμενο άρθρο »

COTA MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Assen: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα