• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Η pole στον Bautista
Χιονίζει στο Assen, καθυστερεί ο 1ος Αγώνας
Νέα 13/04/2019 - 15:34

Η κόκκινη σημαία λίγο πριν το τέλος των κατατακτηρίων, ήταν αυτή που – σε μεγάλο βαθμό – καθόρισε τα τελικά αποτελέσματα.

 

Κι αυτό επειδή οι αναβάτες δεν είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν τελευταίο γρήγορο γύρο, με μεγάλο κερδισμένο τον Alvaro Bautista.

 

Ο Ισπανός έκανε 1:34,740 και πήρε μια ακόμη pole position στα SBK-Motul, κρατώντας πίσω του τον ντόπιο Michael Van der Mark.

 

Αντίθετα, ο μεγάλος χαμένος της κόκκινης σημαίας ήταν ο Jonathan Rea, που θα χρειαστεί να εκκινήσει από την 8η θέση.

 

Ο Van der Mark της Yamaha έχασε την pole για μόλις 82χιλ, την ώρα που οι τέσσερεις πρώτοι είχαν διαφορά μικρότερη από δύο δέκατα!

 

Μάλιστα να σημειώσουμε ότι ο Ολλανδός έκανε το γρήγορο γύρο του στο τέλος, παρά το ότι μπροστά του έπεσαν οι δυο οδηγοί που εξαιτίας τους κυμάτισε η κόκκινη σημαία.

 

Από την πρώτη σειρά του 1ου Αγώνα θα ξεκινήσει και ο Markus Reiterberger που για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο καλή είναι η BMW στις στροφές.

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι εδώ και λίγη ώρα πέφτει χιόνι στην πίστα του Assen, με τους διοργανωτές ν’ αποφασίζουν την καθυστέρηση της εκκίνησης του σημερινού Αγώνα.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Alex Lowes με τη δική του Yamaha, ενώ μαζί του θα είναι οι Leon Haslam (Kawasaki) και Tom Sykes (BMW).

 

Στην τρίτη σειρά, μαζί με τον Jonathan Rea, θα είναι οι Chaz Davies της Ducati (που ήταν 7ος) και ο Toprak Razgatlioglu (Kawasaki, 9ος). Τη δεκάδα έκλεισε ο Leon Camier (Honda).

Επόμενο άρθρο »

COTA: Απουσία δράσης!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλω μισό δευτερόλεπτο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα