• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Πίεζα με λάθος τρόπο
Είχα πολλή πίεση στο μπροστινό ελαστικό
Νέα 05/04/2019 - 11:30

Τους πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει ο Francesco Bagnaia με την 14η θέση στον Αγώνα της Αργεντινής.

Ξεκινώντας από την 17η θέση στη γραμμή εκκίνησης, ο Bagnaia ανέβηκε τρεις θέσεις αλλά όπως είπε ο ίδιος ακόμα ασκεί πολλή πίεση στο μπροστινό ελαστικό και θα πρέπει να προσαρμόσει το οδηγικό του στυλ.

Για την ακρίβεια, ο Bagnaia δήλωσε:

«Ξεκίνησα καλά, αλλά πίεζα με τον λάθος τρόπο. Έχοντας πολλή πίεση στο μπροστινό λάστιχο ανέβαινε η θερμοκρασία και ήταν πολύ δύσκολο να φρενάρω τη μοτοσυκλέτα με τον σωστό τρόπο.»

«Οπότε χαλάρωσα για δύο - τρεις γύρους, ώστε να μην πιέζω τόσο πολύ και ύστερα ξεκίνησα να πηγαίνω καλά ξανά και τερμάτισα τον Αγώνα οδηγώντας με καλύτερο οδηγικό στυλ.»

«Φρέναρα περισσότερο στις ευθείες για να έχω λιγότερη ταχύτητα στο κέντρο της στροφής και ήταν καλύτερα. Αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι τερμάτισα γιατί στο Qatar ήταν αδύνατο να τερματίσω.»

«Οι δύο βαθμοί είναι καλοί, δουλέψαμε καλά αυτό το σαββατοκύριακο και τώρα πάμε στην Αμερική όπου ελπίζω να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα

«Την περσινή χρονιά κέρδισα τον Αγώνα της Moto2, αλλά τώρα είναι εντελώς διαφορετικός τρόπος οδήγησης. Οπότε θα δώσω το 100% αυτό το σαββατοκύριακο προσπαθώντας να καταλάβω όλα τα “μυστικά” της πίστας και να βρω ένα καλό set-up.»

«Απλά πρέπει να βελτιωθούμε στους πρώτους γύρους και το Austin μπορεί να είναι ένα δύσκολο τριήμερο για εμάς.»

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Pecco Bagnaia αγωνίζεται για το Πρωτάθλημα Rookie της χρονιάς. Αυτή την στιγμή, πρώτος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος είναι ο Fabio Quartararo, ο οποίος τερμάτισε μπροστά από τον Bagnaia, στον Αγώνα της Αργεντινής, στην 8η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Jorge είναι ιδιόμορφος οδηγός

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα