• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Τώρα με την GP19
Είμαι «οπλισμένος» για τις μάχες!
Νέα 05/04/2019 - 10:06

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο Jonathan Rea, των SBK-Motul, παρομοίαζε τη μάχη του με τον Alvaro Bautista ως άνιση.

 

Ο Ιρλανδός είχε δηλώσει ότι όπως έχουν τα πράγματα στα SBK αυτό το διάστημα, είναι σαν να πηγαίνει στον πόλεμο οπλισμένος με… μαχαίρι!

 

Μια ίδια παρομοίωση έκανε και ο Jack Miller, με τον Αυστραλό όμως να λέει ότι έχει στη διάθεσή του μια GP19, που αποτελεί ιδανικό «όπλο» για τον «πόλεμο» του MotoGP!

 

O Αυστραλός, αν και έκανε λάθος επιλογή μπροστινού ελαστικού, εν τούτοις ήταν δυνατός στον Αγώνα της Αυστραλίας, τερματίζοντας στην 4η θέση.

 

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Miller έγραψε σ’ ένα προσωπικό του blog στο website της Red Bull, που είναι χορηγός του Αυστραλού.

 

«Πραγματικά το διασκεδάζω με την GP19… πέρυσι δεν είχα την ευκαιρία να οδηγήσω την GP18 κι αυτή η μοτοσυκλέτα είναι πιο μπροστά».

 

«Έλεγα σε κάποιον ότι πλέον νοιώθω σαν να φέρνω όπλο στον πόλεμο κι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το εξηγήσω».

 

«Η ταχύτητα έρχεται πιο εύκολα και δεν χρειάζεται να την έχεις συνεχώς στο όριο, σε κάθε στροφή, ώστε να βγάλεις το χρόνο».

 

«Και με την ταχύτητα που έχει, μπορώ και διαχειρίζομαι πιο εύκολα τα ελαστικά κι αυτό, μάλλον, είναι το καλύτερο μ’ αυτή τη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Video: GP Αργεντινής

« Προηγούμενο άρθρο

Τα μεγάλα λάθη της Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα