• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οργανωμένη Προπόνηση στην Τρίπολη
Από το αθλητικό σωματείο ΑΡΗΣ
Νέα Αγοράς 05/04/2019 - 09:53

Το αθλητικό σωματείο ΑΡΗΣ διοργανώνει οργανωμένη προπόνηση στο γνωστό και ιστορικό για την μοτοσυκλέτα στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 13-14 Απριλίου. Η προπόνηση γίνεται μεν εν όψει του επετειακού 1ου αγώνα(*) για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας αλλά αφορά όλους τους μοτοσυκλετιστές που θα ήθελαν, να γνωρίσουν «από μέσα» την ιστορική διαδρομή-πίστα.

Η προπόνηση γίνεται με την εποπτεία της Αθλητικής ΜΟΤΟΕ, οι συμμετέχοντες θα είναι όλοι ασφαλισμένοι για προσωπικό ατύχημα αλλά και για αστική ευθύνη όπως όλες οι αθλητικές εκδηλώσεις που εποπτεύει η ΑΜΟΤΟΕ.

Το βασικό ωράριο της εκδήλωσης είναι: Σάββατο 12:00 – 19:00 και Κυριακή 10:00 - 17:00. Θα υπάρχει κατηγοριοποίηση των αναβατών που θα μπαίνουν στην πίστα ανάλογα με την εμπειρία και την δυναμική τους, το λεπτομερές ωράριο θα ανακοινωθεί μόλις έχουμε την πρώτη καλή εικόνα συμμετεχόντων. Θα υπάρξουν οπωσδήποτε 5 χρονικά διαστήματα, το λιγότερο, ανά κατηγορία συμμετεχόντων

Το κόστος συμμετοχής, δεδομένου και του υψηλού κόστους ασφάλισης που απαιτείται διαμορφώνεται:
Σάββατο 13/4/19: 65€
Κυριακή 14/4/19 80€
Σαβ/κο 13-14/4/19: 120€

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από τα αθλητικά σωματεία της ΑΜΟΤΟΕ (πληροφ. εδώ http://www.amotoe.gr/index.php ) όπως στους αγώνες.

Θα υπάρχει τεχνικός έλεγχος, παροχή γενικών συμβουλών και βασική εκπαίδευση οδήγησης σε πίστα καθώς και εξειδικευμένη πληροφόρηση για την οδήγηση στην πίστα από έμπειρους πρωταθλητές. Οι συμμετοχές κλείνουν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πληροφορίες στο aris@amotoe.gr, στην σελίδα του συλλόγου μας στο ΦΤ (@ΑΡΗΣ ΑΣ ΑΑΑ) και για άμεση ανάγκη στο 6931958320

(*) Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τον 1ο αγώνα που έγινε ποτέ στην Τρίπολη, ένας αγώνας που διοργάνωσε ο ιστορικός ΑΣΕΜ (με πρωτοβουλία του Α.Χατζημιχάλη, παλιός αγωνιζόμενος κ πρωταθλητής) και ο οποίος πραγματικά καθόρισε τότε τις εξελίξεις στους αγώνες ταχύτητας. Ο ΑΡΗΣ ΑΣ ξέρει και τιμά την ιστορία, για αυτό και ανέλαβε την διοργάνωση και η Οργανωμένη Προπόνηση είναι σημαντικό κομμάτι του εγχειρήματος. Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Τρίπολης για την σημαντική συμβολή τους.

Επόμενο άρθρο »

Ολοήμερο Extreme Trackdays στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Η Yamaha γιορτάζει τα 50 χρόνια στην Ελλάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα