• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οργή Crutchlow: Είναι γελοίο!
Δεν θα έδιναν τέτοια ποινή στον Rossi ή στον Marc!
Νέα 01/04/2019 - 14:48

Οι Αγωνοδίκες, με επικεφαλής από φέτος τον Fast FreddieSpencer, έδωσαν ποινή ride through στον Cal Crutchlow χτες, λόγω άκυρης εκκίνησης.

 

Η κάμερα έδειξε την εκκίνηση του Βρετανού και πραγματικά ήταν πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς κίνηση του Cal πάνω στη μοτοσυκλέτα.

 

Μετά τον Αγώνα, η διοργάνωση έδωσε στη δημοσιότητα ένα video από μια κάμερα που έδειχνε την εκκίνηση του Crutchlow. (δείτε το εδώ).

 

Το αποτέλεσμα της ποινής ήταν ο Cal να χάσει κάθε ελπίδα για βάθρο (και είχε δυνατό ρυθμό ο Βρετανός όλο το Σ/Κ) και να είναι φανερά τσαντισμένος με τους Αγωνοδίκες.

 

Μάλιστα, αμέσως μετά τον Αγώνα πήγε στη Διεύθυνση Αγώνα – μαζί με την ομάδα του – για να κάνει τα (έντονα) παράπονά του.

 

«Αναγκάστηκα να συμμορφωθώ με την απόφαση για να μην πάρω μαύρη σημαία. Όμως δεν έκανα τίποτα… απλά προσπαθούσα να ισορροπήσω με τα δάχτυλά μου στη μοτοσυκλέτα».

 

«Λένε ότι κέρδισα κάποιο πλεονέκτημα, ενώ το μόνο που έκανα ήταν να τοποθετηθώ καλύτερα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Τίποτα παραπάνω».

 

«Δεν έκανα τίποτα λάθος και μου κατέστρεψαν τον Αγώνα το δικό μου και άλλων 50 ανθρώπων. Είναι γελοίο… απλά γελοίο!»

 

«Δεν άφησα καν το συμπλέκτη πριν την εκκίνηση, πριν σβήσουν τα φώτα. Το θέμα είναι ότι τέτοια ποινή δεν θα την έδιναν στον Marc, στον Dovi ή στον Vale».

 

«Δεν βάζω στο στόχαστρό μου αυτούς τους οδηγούς… εννοείται, αλλά αυτό που συνέβη σ’ εμένα σήμερα είναι μια ηλίθια απόφαση που μου χάλασε τον Αγώνα».

 

«Είμαι απογοητευμένος με τον Spencerαπό τις εικόνες βλέπει κανείς ότι ισορροπώ… πήγα ένα χιλιοστό μπροστά και μετά πίσω».

 

«Είναι σωστό να τιμωρείς κάποιον που κινείται νωρίς και κερδίζει πλεονέκτημα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν κέρδισα τίποτα».

 

«Προσωπικά έχω χάσει το σεβασμό μου στους Αγωνοδίκες. Σε επόμενη συνάντηση με τους άλλους οδηγούς, θα δουν το video κι αυτοί και θα χάσουν επίσης το σεβασμό τους».

 

Για τον Αγώνα δεν θα μπορούσε να πει παρά λίγα πράγματα:

 

«Έκανα καλή εκκίνηση και είχα καλό ρυθμό. Δυστυχώς η τιμωρία αυτή μου χάλασε όλο το Σ/Κ και τις προσπάθειες της ομάδας».

 

«Πραγματικά λυπάμαι… απλά ισορροπούσα στη μοτοσυκλέτα και το ίδιο μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά είπαν ότι έκανα άκυρη εκκίνηση».

Επόμενο άρθρο »

Χειραψία Vale-Marc στην Αργεντινή

« Προηγούμενο άρθρο

Οι επιλογές που στοίχισαν στον Miller

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα