• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή MotoGP: ΕΔ3
Marquez στην κορυφή, εκτός 10άδας οι Suzuki
Νέα 30/03/2019 - 17:02

Ο Marc Marquez κατάφερε να κατεβάσει πάνω από ένα δευτερόλεπτο σε σχέση με το χτεσινό του χρόνο, βάζοντας αυτή τη φορά ένα καινούργιο μαλακό πίσω ελαστικό στο τέλος.

 

Έτσι πήρε την πρωτιά από τον Jack Miller που συνεχίζει και τον πιέζει και ήταν μόλις δυο δέκατα πιο αργός από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Στην τρίτη θέση ήταν ο Cal Crutchlow κρατώντας για ένα δέκατο πίσω του τον Maverick Vinales.

 

Σημαντική ήταν η βελτίωση του Danilo Petrucci σήμερα, κατορθώνοντας να κάνει τον 5ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Franco Morbidelli.

 

Λίγο πιο πίσω ήταν ο Valentino Rossi, που έβαλε την Yamaha του στην 7η θέση και μπροστά από την Ducati του Andrea Dovizioso.

 

Ο τελευταίος έκανε ένα από τα σπάνια λάθη του και είχε μια πτώση, αλλά έμεινε στη δεκάδα των πρώτων χάρη στο χτεσινό του χρόνο.

 

Εκεί, μαζί του, είναι και ο Jorge Lorenzo που κέρδισε σημαντικό έδαφος σε σχέση με χτες, κατεβάζοντας ένα δευτερόλεπτο το χτεσινό του χρόνο!

 

Τη δεκάδα έκλεισε ένας φοβερός Fabio Quartararo που πέρασε απευθείας στις ΕΔ2 και ήταν ο καλύτερος από τους νεοφερμένους στην κατηγορία.

 

Από την άλλη, απογοητευτική ήταν η εικόνα των δυο Suzuki στην πίστα. Ο Alex Rins ήταν μόλις 15ος (ένας από τους ελάχιστους που δεν βελτίωσαν χρόνο από χτες) ενώ ο Joan Mir ήταν λίγο πιο πίσω, στην 17η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα