• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αργεντινή MotoGP: ΕΔ1
Ξεκίνημα με το δεξί για Marquez
Νέα 29/03/2019 - 16:58

Ο Marc Marquez ήταν αυτός που πήρε την 1η θέση στις ΕΔ1 της Αργεντινής, δείχνοντας ένα ιδιαίτερα δυνατό πρόσωπο με το καλημέρα.

 

Περίπου 3μιση δέκατα χώρισαν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή από τον δεύτερο, με το ρυθμό του να είναι πολύ δυνατός στην αρκετά σκονισμένη πίστα της Termas de Rio Hondo.

 

Ο Marc ήταν και ο μόνος με χρόνο στο 1:39 και μάλιστα έκανε δυο περάσματα σ’ αυτό το όριο, όταν το καλύτερο που μπορούσε ο ανταγωνισμός ήταν το 1:40,180.

 

Αυτός ήταν ο χρόνος του Jack Miller που πήρε τη δεύτερη θέση, μπροστά από τον καλό του φίλο, τον Cal Crutchlow.

 

Η καλύτερη Yamaha ήταν αυτή του Franco Morbidelli στην 4η θέση, ενώ δυνατό κι εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Andrea Iannone.

 

Ο Ιταλός έβαλε την Aprilia του στην 5η θέση, κρατώντας για 21χιλ πίσω του Johann Zarco και την KTM που επίσης έκλεψε την παράσταση.

 

Ωστόσο στα πρώτα ελεύθερα η πίστα δεν ήταν σε καλή κατάσταση και θα φανεί στη συνέχεια αν η Aprilia και η ΚΤΜ μπορούν να κρατήσουν αυτές τις εξαιρετικές θέσεις.

 

Τον 7ο χρόνο έκανε ο Andrea Dovizioso, με τον Fabio Quartararo να τον ακολουθεί ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Rins και Rossi, με τον τελευταίο να είναι ακριβώς ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Marquez.

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Αργεντινή Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα