• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bagnaia προειδοποιεί τους κορυφαίους
Οι άλλοι rookies κι εγώ είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί!
Νέα 19/03/2019 - 10:39

O Pecco Bagnaia ήταν ένας από τους προσκεκλημένους του νέου project «Talenti Azzurri» της Ιταλίας, με τον συντονισμό να έχει αναλάβει η FIM.

 

Είναι μια νέα προσπάθεια για να δοθεί βοήθεια σε νεαρά ταλέντα στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού των δυο τροχών.

 

Σ’ αυτό το κομμάτι ξεχωρίζει ο Bagnaia, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 πέρυσι κι ένα όνομα που πολλοί θεωρούν ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο MotoGP.

 

«Είμαι χαρούμενος για όλο αυτό το project και για το γεγονός ότι μας θέλουν και πάλι μπροστά, ειδικά μιας και τα τελευταία χρόνια υπήρχε μια ύφεση».

 

Πριν μερικά χρόνια η Ιταλική Ομοσπονδία είχε ομάδα στην Moto3, η οποία όμως αποσύρθηκε και δεν ξαναέκανε την εμφάνισή της στο Πρωτάθλημα.

 

Το βάρος, σε ό,τι αφορά στην Ιταλία, έπεσε εξ ολοκλήρου στην Ακαδημία του Valentino Rossi, που έχει βγάλει δυνατά ονόματα στο χώρο, όπως τον Morbidelli και τον Bagnaia.

 

Ο Pecco συνεχίζει και μας αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τον ξάφνιασε περισσότερο στη μεγάλη κατηγορία, στην οποία φέτος αγωνίζεται για πρώτη φορά.

 

«Θα έλεγα τα πάντα. Είναι πολύ διαφορετική από την Moto2. Τα πάντα αποτελούν μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά με την καλή έννοια. Είμαι χαρούμενος που είναι έτσι».

 

Μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του, ήταν όταν βρέθηκε δίπλα-δίπλα με τον Valentino Rossi, τον μέντορά του στην Ακαδημία.

 

«Ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. Η μοτοσυκλέτα μου είναι πιο γρήγορη στην ευθεία, αλλά στα φρένα με πέρασε. Ήταν μια συναρπαστική στιγμή».

 

Η σχέση του με τον Morbidelli; «Είμαστε φίλοι και μιλάμε πολύ. Έχουμε καλή σχέση. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο, αλλά είναι δύσκολο μιας και έχουμε διαφορετικές μοτοσυκλέτες».

 

Τέλος, για τους άλλους νεοφερμένους στην κατηγορία, είπε:

 

«Όλοι κάναμε πολύ καλή δουλειά και είμαστε δυνατοί. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και πραγματικά μ’ αρέσει αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Rea: Η δεύτερη θέση;

« Προηγούμενο άρθρο

Beirer: Μας είπε κατάμουτρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα