• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Δεν γίνεται έτσι!
Η Ducati έχει μεγάλο πλεονέκτημα
Νέα 18/03/2019 - 11:49

Τέτοιο ξεκίνημα στη σεζόν για τον Jonathan Rea, τον μόνιμο Πρωταθλητή των τελευταίων ετών στα SBK-Motul, είναι πρωτόγνωρο.

 

Σταθερά δεύτερος, πίσω από την Ducati και τον Alvaro Bautista, με τον οδηγό της Kawasaki ν’ αδυνατεί να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του.

 

Στην Αυστραλία δεν είπε τίποτα, όμως τώρα – αν και υπογραμμίζει ότι δεν θέλει να κάνει παράπονα – μιλά για το μεγάλο πλεονέκτημα της Ducati, την ιπποδύναμη.

 

«Δεν υπήρχε λόγος να πιέσω και προτίμησα να διαχειριστώ την κατάσταση και να πάρω τους 20 βαθμούς», έλεγε μετά το τέλος του 1ου Αγώνα στην Ταϊλάνδη.

 

«Αν δείτε τον Αγώνα θα καταλάβετε. Είμαι υπερήφανος για τις προσπάθειές μας, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν τις αντικατοπτρίζει».

 

«Η Ducati όμως έχει πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Δεν θέλω να κάνω παράπονα, αλλά υστερούμε σε δύναμη και δεν γίνεται να βρεις μαγικά 20 άλογα».

 

Μια στιγμή που ξεχώρισε στον πρώτο Αγώνα, αυτόν του Σαββάτου, ήταν η επαφή του με τον Alvaro Bautista, μια κίνηση που εκνεύρισε τον αντίπαλό του.

 

«Ήταν απλά μια αγωνιστική επαφή», ισχυρίστηκε ο Rea. «Ήμουν στην εσωτερική και είχα χώρο. Δεν ήρθα από το πουθενά… δεν νομίζω ότι αξίζει να συζητάμε περισσότερο γι’ αυτή».

Επόμενο άρθρο »

Εκνευρισμένος ο Bautista

« Προηγούμενο άρθρο

Το Team Korakis Repsol στο ΠΠΤ 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα