• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Ταϊλάνδη: Αγώνας 2
Αήττητος και στην Buriram ο Bautista!
Νέα 17/03/2019 - 13:58

Το τέλειο σερί του συνέχισε και στην πίστα της Ταϊλάνδης ο Alvaro Bautista, κερδίζοντας τον Jonathan Rea και στο δεύτερο Αγώνα.

 

Ο Bautista συνέχισε το αήττητο σερί του, χωρίς ν’ αφήσει καμμία αμφιβολία για το ποιος θα κέρδιζε τον Αγώνα.

 

Ο αναβάτης της Ducati έφυγε δυνατά από την pole position και απλά ξέφυγε μπροστά κάνοντας τον Αγώνα του.

 

Πίσω, ο Rea είχε για το μεγαλύτερο διάστημα του Αγώνα τον Alex Lowes να τον πιέζει, καθώς ο Bautista πέρασε τη γραμμή τερματισμού 10 δευτερόλεπτα μπροστά!

 

Τελικά το βάθρο ήταν ακριβώς το ίδιο και στους τρεις Αγώνες, μιας και ο Rea τερμάτισε μπροστά από τον Lowes, παίρνοντας ακόμα μια δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Michael Van der Mark συμβιβάστηκε με την 4η θέση, βγαίνοντας κερδισμένος από τη μάχη του σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα με τους Leon Haslam (Kawasaki) και Marco Melandri (Yamaha).

 

Μαζί με τους τρεις προαναφερθέντες ήταν και η Ducati του Chaz Davies, ο οποίος έδειχνε ότι θα μπορούσε να κάνει τον καλύτερό του φετινό Αγώνα.

 

Ωστόσο ένα τεχνικό πρόβλημα ανάγκασε τον άτυχο Βρετανό να εγκαταλείψει τη μάχη μόλις στον 8ο γύρο.

 

Πολύ καλός ο Sandro Cortese, με τον rookie να κατακτά την 7η θέση, όντας άνετα μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi της Barni Ducati.

 

Στο τέλος, ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε για λιγότερο από ένα δέκατο τον Jordi Torres, που έχει – όπως και ο Τούρκος -  ιδιωτική μοτοσυκλέτα της Kawasaki.

 

Δεκατρείς μόλις οδηγοί τερμάτισαν, μιας και πλην του Davies δεν τερμάτισαν τον Αγώνα ούτε οι Tom Sykes και Leandro Mercado.

 

Δεν πήρε μέρος στον Αγώνα ο Eugene Laverty, που έχασε όλη τη δράση της Κυριακής μετά την πτώση του χτες.

 

Έχασαν το δεύτερο Αγώνα και οι Leon Camier/Thitipong Warokorn, λόγω των οποίων κυμάτισε η κόκκινη σημαία στο σπριντ των 10 γύρων (Superpole Race).

Επόμενο άρθρο »

Το Team Korakis Repsol στο ΠΠΤ 2019

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Ταϊλάνδη: Superpole Race

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα