• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Ταϊλάνδη: Αγώνας 1
Ο Bautista κερδίζει τον Rea, βάθρο για Lowes
Νέα 16/03/2019 - 14:33

Ο Alvaro Bautista κατάφερε για μια ακόμη φορά να κερδίσει τον Jonathan Rea και να συνεχίσει το σερί των νικών του στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Rea ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αρχή, όμως ο Bautista κατάφερε και έμενε κοντά του στους πρώτους γύρους.

 

Στον 3ο γύρο, στο τέλος της μεγάλης ευθείας, ο Bautista πήγε να προσπεράσει τον Rea, όμως ο τελευταίος ήταν πιο δυνατός στα φρένα και ξαναπήρε τα ηνία.

 

Ενδεχομένως ο Bautista να μην περίμενε την αντίδραση του αντιπάλου του και οι δυο τους είχαν μια επαφή, με αποτέλεσμα να κατεβάσει ρυθμούς.

 

Έτσι μπήκε στο παιχνίδι και ο Alex Lowes, που είχε ξεκινήσει μαζί τους από την πρώτη σειρά. Ωστόσο γρήγορα ο Bautista ανέβασε το ρυθμό του.

 

Στον 4ο γύρο επέστρεψε στη δεύτερη θέση κι άρχισε να κυνηγάει τον Jonathan Rea γράφοντας καταπληκτικούς χρόνους.

 

Στον 8ο γύρο είχε καταφέρει να εκμηδενίσει τη διαφορά του από τον αντίπαλό του και τον πέρασε, αυτή τη φορά πιο προσεκτικός.

 

Η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στον Bautista, ο οποίος με μια σειρά γρήγορων γύρων κατάφερε να ξεφύγει και να πάρει την 4η συνεχόμενη νίκη του.

 

Ο Rea και πάλι συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση, χωρίς να μπορεί ν’ αντισταθεί στον οδηγό της Ducati, μένοντας πίσω του 8,2’’.

 

Πίσω τους, ο Alex Lowes κατάφερε να κερδίσει τον ομόσταυλό του, τον Michael Van der Mark και ανέβηκε αυτός στην 3η θέση.

 

Η μάχη για την 5η θέση κράτησε σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα, με τον Leon Haslam και την Kawasaki του να κερδίζουν στο τέλος την Yamaha του Marco Melandri.

 

Πιο πίσω, ο Sandro Cortese πήρε την 7η θέση, ενώ εντυπωσίασε ο Michael Ruben Rinaldi, βάζοντας στην 8η θέση την Ducati του.

 

Ο Tom Sykes ξεκίνησε δυνατά, ωστόσο έχανε πολύ σε τελική και στο τέλος τερμάτισε 9ος, με τον Toprka Razgatlioglu να κλείνει τη 10άδα.

 

Ο Chaz Davies έριξε την Ducati του στον 8ο γύρο, αλλά επέστρεψε στον Αγώνα για να πάρει τον ένα βαθμό της 15ης θέσης.

 

Νωρίτερα, ο Eugene Laverty αναγκαζόταν να πηδήξει από τη δική του Ducati Panigale, εξαιτίας μάλλον ενός τεχνικού προβλήματος.

 

Στην Honda, ο Leon Camier τερμάτισε στην 13η θέση αλλά και 34’’ από την κορυφή, ενώ ο ομόσταυλός του, ο Kiyonari δεν κατάφερε να τερματίσει τον Αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Ταϊλάνδη: Superpole Race

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Ταϊλάνδη: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα